Trabzonspor, Hollanda'ya uçtu...

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında oynayacağı PSV Eindhoven maçı için Hollanda'ya gitti.Trabzonspor bu sabah THY'nin özel uçağıyla Hollanda'ya gitti. Teknik Direktör Şenol Güneş, sakatlığı bulunan Glowacki ve PSV ile oynana ilk maçta sarı

Trabzonspor, Hollanda'ya uçtu...

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında oynayacağı PSV Eindhoven maçı için Hollanda'ya gitti.

Trabzonspor bu sabah THY'nin özel uçağıyla Hollanda'ya gitti. Teknik Direktör Şenol Güneş, sakatlığı bulunan Glowacki ve PSV ile oynana ilk maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Serkan'ı Hollanda'ya götürmedi.

19 futbolcu, taraftar ve basın mensuplarından oluşan kafileyi taşıyan uçak saat 11.00 sıralarında Eindhoven'a hareket etti. Havalimanında taraftarların bulunmaması dikkat çekti. Bordo - mavililerin tecrübeli futbolcusu Zokora, eşinin havalimanına son anda yetişmesi nedeniyle stresli dakikalar yaşadı.

X - Ray cihazlarının bulunduğu bölümde eşini bekleyen Zokora, pasaport kontrolünden de en son sırada geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor