Trabzonspor Hollanda'da

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında oynayacağı Psv Eindhoven maçı için Hollanda'ya geldi.THY'nin özel uçağıyla öğlen saatlerinde Hollanda'ya gelen takımda sakatlığı bulunan Glowacki ve kart cezalısı olan Serkan Balcı Hollanda'ya gelmedi. 19

Trabzonspor Hollanda'da

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında oynayacağı Psv Eindhoven maçı için Hollanda'ya geldi.

THY'nin özel uçağıyla öğlen saatlerinde Hollanda'ya gelen takımda sakatlığı bulunan Glowacki ve kart cezalısı olan Serkan Balcı Hollanda'ya gelmedi. 19 futbolcu, taraftar ve basın mensuplarından oluşan kafileyi taşıyan uçak TSİ 15.30 da Eindhoven havaalanına indi.

Trabzonspor kafilesini bir grup taraftar Eindhoven havalimanında baklavalar ile karşıladı. Kafile yoğun güvenlik önlemleri altında otobüslerle kalacağı Eindhoven Pullman Otele hareket etti.

Otele yerleşen Trabzon kafilesini gurbetçilerde yalnız bırakmadı. Trabzonspor bu akşam basına kapalı ilk antrenmanına çıkacak. Bordo - mavili ekip ikinci antrenmanını yarın TSİ 20.00'da maçın oynanacağı Eindhoven Philips Stadı'nda yapacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş antrenman öncesinde TSİ 19.30'da basın mensuplarına bir açıklama yapacak. Trabzonspor geçen hafta Trabzon'da oynadığı maçta Psv Eindhoven takımına 2 - 1 mağlup olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor