Trabzonspor Hikmet'in peşinde!

Trabzonspor’un, PTT 1. Lig ekiplerinden Manisasporlu defans oyuncusu Hikmet Balioğlu’na talip olduğu öğrenildi. Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, Trabzonspor’un Manisaspor’dan Hikmet Balioğlu’nu istediğini bildirdi. Futbolcunun tra

Trabzonspor Hikmet'in  peşinde!
Trabzonspor’un, PTT 1. Lig ekiplerinden Manisasporlu defans oyuncusu Hikmet Balioğlu’na talip olduğu öğrenildi.
 
Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, Trabzonspor’un Manisaspor’dan Hikmet Balioğlu’nu istediğini bildirdi. Futbolcunun transferi konusunda Manisaspor Başkanı Emre Hasgör’ün önemli çalışma içerisinde olduğunu belirten Kadayıfçılar, şöyle konuştu:
 
“Trabzonspor Hikmet’e resmen talip ve ısrarla oyuncumuzu istiyor. Biz de bir rakam belirledik ve başkanımızı bu transferi çözme konusunda da tam yetkili kıldık. Amaç kulübümüzün transfer yapma manevrasını genişletmek ve belirlenen bütçe rakamlarına ulaşmak. Bu yönde çalışma yapıyoruz.”
 
Kadayıfçılar, Başkan Emre Hasgör’ün, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Spor Direktörü Ünal Kahraman ikilisiyle yaptığı görüşmeler sonucunda Hikmet’in transferinin yüzde 90 oranında anlaşma sağlandığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler