Trabzonspor HES'e imza attı

Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic.Ltd.Şti. ile talip olduğumuz Uzungöl Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Projesi için DSİ ile kulübümüz arasında su kullanım hakkı sözleşmesi imzalandı. Projenin en önemli adımlarından biri sayılan söz konusu sözleşm

Trabzonspor HES'e imza attı

Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic.Ltd.Şti. ile talip olduğumuz Uzungöl Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Projesi için DSİ ile kulübümüz arasında su kullanım hakkı sözleşmesi imzalandı.

Projenin en önemli adımlarından biri sayılan söz konusu sözleşmenin ardından Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’yla (EPDK) 49 yıllık anlaşma yapılması aşamasına gelindi.

28 MW elektrik üretimi gücünde olacak projenin kredi görüşmelerinin de tamamlanmak üzere olduğu vurgulandı. Gelinen aşamada hidroelektrik santralin inşaatının yıl sonuna kadar inşaatının başlaması planlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler