Trabzonspor hesap istiyor

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kazanan Fırtına, Samsun’u da yenerse, bu sezon ilk kez 4’te 4 yapmış olacak.İlk yarının finalinde Orduspor’u mağlup ettikten sonra ikinci etaba da hızlı bir başlangıç yapan Trabzonspor, bir yandan Play-Off hattına girme

Trabzonspor hesap istiyor

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kazanan Fırtına, Samsun’u da yenerse, bu sezon ilk kez 4’te 4 yapmış olacak.

İlk yarının finalinde Orduspor’u mağlup ettikten sonra ikinci etaba da hızlı bir başlangıç yapan Trabzonspor, bir yandan Play-Off hattına girmenin yollarını arıyor, diğer yandan da adeta hesap kapatıyor.

Sezon başında puan kaybettiği Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u geçtiğimiz haftalarda mağlup ederek rövanşları alan Fırtına için yarınki Samsunspor mücadelesi de aynı kategoride.

İlk maçta 10 kişi kalan rakibiyle 1-1 berabere kalan Karadeniz temsilcisi, Avni Aker’den Samsunspor’u eli boş göndererek seriyi sürdürmekte kararlı. Trabzonspor eğer bunu başarırsa bu sezon ligde ilk kez 4’te 4 yapmış olacak.

Yeni görüşme haftaya
Saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen Fırtına’da teknik direktör Şenol Güneş de saha dışı tüm gelişmeleri bir kenara bırakmış durumda.

Oyuncu transferi meselesini ilerleyen günlerde yönetimin kurmaylarıyla tekrar görüşmesi beklenen Güneş’in tek ağırlık verdiği nokta takımının motivasyonu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor