Trabzonspor her kulvarda başarılı

20 kilometrelik zorlu yarışta Trabzonsporlu sporculardan Kemal Gelecek altın, Kadir Öztürk ise bronz madalya kazanmayı başardı. Şampiyonaya katılan üçüncü sporcu Hamdi Alkan ise yarışı 4. sırada tamamladı. Atletizm Antrenörü Zekeriya Üçüncü elde edilen de

Trabzonspor her kulvarda başarılı

20 kilometrelik zorlu yarışta Trabzonsporlu sporculardan Kemal Gelecek altın, Kadir Öztürk ise bronz madalya kazanmayı başardı. Şampiyonaya katılan üçüncü sporcu Hamdi Alkan ise yarışı 4. sırada tamamladı.

 

Atletizm Antrenörü Zekeriya Üçüncü elde edilen derecelerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “3 sporcu ile katıldığımız bu zorlu yarışmada 2 madalya kazanmak bizi önümüzdeki müsabakalar için umutlandırdı. Bundan sonraki ilk hedefimiz 20 Şubat 2011 Pazar Günü yapılacak olan 31. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’nda kulübümüz adına madalya kazanmak olacak. Ayrıca İzmir’de yapılan şampiyona sonrası milli takıma sporcu kazandırmak bizlere ayrı bir mutluluk yaşattı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor