Trabzonspor her kapıyı açıyor

Trabzonspor’un etkin isimlerinden yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, bordo mavili takım adına geride kalan transfer dönemini değerlendirdi,  son 3 transferin öyküsünü anlattı.TRABZONSPOR’UN İSMİ HER KAPIYI AÇIYOR; SAPARA, VİTTEK VE CECH TRANSFERİNDE B

Trabzonspor her kapıyı açıyor

Trabzonspor’un etkin isimlerinden yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, bordo mavili takım adına geride kalan transfer dönemini değerlendirdi,  son 3 transferin öyküsünü anlattı.

TRABZONSPOR’UN İSMİ HER KAPIYI AÇIYOR; SAPARA, VİTTEK VE CECH TRANSFERİNDE BELİRLEYİCİ OLAN BU ETKENDİ

Bekiroğlu, “Cech, Sapara ve Vittek’in transfer süreci son derece zor oldu. Fakat burada anahtar bir sözcük var, her kapıyı açıyor. O da Trabzonspor. Trabzonspor, Türkiye’nin yıldızıdır. Dolayısıyla her yıldız futbolcunun oynamaktan gurur duyacağı bir kulüp. Trabzonspor, sözcüğü altındaki güç, karizma, itibar her şeyi mümkün kılıyor. Dolayısıyla ben bu transferlerle uğraşırken, tüm Trabzonsporluların gücünü hissettim, zor işler kolay oldu böylece” dedi.

SAPARA, VİTTEK VE CECH TRANSFERLERİ TELAŞLA YAPILMIŞ TRANSFERLER DEĞİL

Yapılan son 3 transferin telaşla yapılmadığını dile getiren Bekiroğlu, “Biz Çarşamba gecesi Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağımızı öğrendik; ancak Sapara, Vittek, Cech alelacele gündeme gelen isimler değildi. Zaten bizim listemizde yer alan isimlerdi. Uzun süredir gündemimizde olan oyunculardı. Özellikle Sapara ve Vittek için bunu rahat söylüyorum. Marek Cech’i de defalarca izleme şansı elde etmiştik. Dolayısıyla bu transferler telaşla yapılmış transferler değil. Transferlerimizi gönül rahatlığıyla gerçekleştirdik” diye konuştu.

 

İKİ TANE 18 ÇIKARTIRIZ, İKİSİ DE ŞAMPİYONLUĞA OYNAR

Geniş kadroda önemli bir derinlik oluşturduklarını dile getiren Tuncay Bekiroğlu, “Son transferlerle yabancı sayımız 12’ye ulaştı. Toplam sporcu sayımız 32 ulaştı. Şu anda Trabzonspor çok güzlü iki tane 18 çıkarır ve bu iki takım, Türkiye Ligi’nde ayrı ayrı şampiyonluğa oynayabilir; böylesine güçlü bir takım oluşturduk. Kadro derinliğimizi gerçekleştirdik. Bu nedenle önümüzdeki yoğun maç programıyla ilgili hiçbir endişemiz yok” dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDEKİ GRUPTAN ÇIKACAĞIZ

Şampiyonlar Ligi’ne de değinen Bekiroğlu, “Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir kura çektik. Trabzonspor dünyanın en iyi takımlarından bir tanesidir. Takımımız kendi kimliğini sahaya yansıtırsa yenemeyeceği takım yok. Biz Trabzon’da Barcelona, Liverpool’u yendik.  Dolayısıyla bir Şampiyonlar Ligi Grubumuzda kimlerin olduğuna bakmaksızın Trabzonspor ruhunu sahaya yansıtmalıyız. Bunu bir kez sahaya yansıtırsak, bu fırtınanın önünde durabilecek takım yok. Birlik ve beraberlik içerisinde Trabzonspor’un şansını çok yüksek görüyorum. Grubumuzun zayıf olduğu spekülasyonlarına katılmıyorum. Çok güçlü takımların olduğu bir gruba düştük. Biz her zamanki gibi iddialıyım, Trabzonspor grubunda ikinci turun en güçlü adayıdır” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler