Trabzonspor hentbolda kazanmak istiyor

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, yarın deplasmanda Yeditepe Spor Kulübü ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.Kaynak, Yeditepe Spor Kulübü'nün oldukça güçlü bir ekip olduğunu belirterek,

Trabzonspor hentbolda kazanmak istiyor

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, yarın deplasmanda Yeditepe Spor Kulübü ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Kaynak, Yeditepe Spor Kulübü'nün oldukça güçlü bir ekip olduğunu belirterek, "Bizim için zor bir maç olacak fakat kazanmalıyız. Rakibimizin oynadığı 3 maçı kazanmış olması bizi korkutmuyor. Yeditepe Spor Kulübü bizden güçlü ve hazır gözükse de kazanabiliriz. Oyunun kontrolünü elimizde tutup sayı üreterek rakibimizin hatalarından maksimum yarar sağlamaya çalışacağız" dedi.

Kazanmaktan başka birşey düşünmediklerini ifade eden Kaynak, "Bu maçı kazanıp haftaya evimizde oynayacağımız Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor Kulübü maçına moralle çıkmak istiyoruz. Bu iki maç bizim için çok önem taşıyor. Şayet İstanbul'dan galip dönersek takımımızın moral seviyesi de yükselmiş olacak" diye konuştu.

Trabzonspor'da bu karşılaşma öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor