Trabzonspor hentbolda kazandı

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, deplasmanda Ankara İl Özel İdare'yi 33-28 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, "Nihayetinde galip geldik ve mutluyuz. Bu galibiyet bizi kendimize getirdi" dedi.Kaynak, yaptığı açıklamada, Ankara İl Özel İdaresi kar

Trabzonspor hentbolda kazandı

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, deplasmanda Ankara İl Özel İdare'yi 33-28 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, "Nihayetinde galip geldik ve mutluyuz. Bu galibiyet bizi kendimize getirdi" dedi.

Kaynak, yaptığı açıklamada, Ankara İl Özel İdaresi karşısında üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu, hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Oyuncularının gayet iyi oynadığını dile getiren Kaynak, özellikle kalecilerinin oyuna iyi destek verdiğini kaydetti.

İkinci yarının 10. dakikasına kadar farkla oynadıklarını ama bu dakikada kaptanları İsmail'in oyundan atılmasıyla zorlandıklarını anlatan Kaynak, "Rakip, eksiğimizi iyi değerlendirerek oyuna ortak oldu. Oyunda kalıp rakibin baskılarına boyun eğmeyince salondan galip ayrılan taraf olduk. Nihayetinde galip geldik ve mutluyuz. Bu galibiyet bizi kendimize getirdi" dedi.

Kaynak, bu maçı artık geride bıraktıklarını vurgulayarak, hafta sonu yapacakları İzmir Büyükşehir Belediyespor maçını düşünmeye başladıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor