Trabzonspor hedefi açıkladı!

Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park'ın başkan yardımcısı Gökhan Saral, yeni sezonda takım olarak tek hedeflerinin play-off'a kalmak olacağını söyledi. Saral, iç ve dış transferler konusunda kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu ile icra kuru

Trabzonspor hedefi açıkladı!
Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park'ın başkan yardımcısı Gökhan Saral, yeni sezonda takım olarak tek hedeflerinin play-off'a kalmak olacağını söyledi.
 
Saral, iç ve dış transferler konusunda kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu ile icra kurulunun titizlikle çalıştığını belirterek, "Takımdan gidecek oyuncularımız gibi gelecek olanlar da olacak. Bu anlamda başkanımız ve icra kurulu önemli bir çalışma yapıyor. Gerek menajerlerle gerekse bizim belirlediğimiz oyuncularla görüşmeler gerçekleştiriliyor. 2014-2015 sezonunda takım olarak tek hedefimiz play-off olacak" dedi.
 
Bu hedef için özveri göstereceklerini dile getiren Saral, "Transferler konusunda gerek maliyet gerekse oyuncu kalitesi açısından titiz olacağız. Bu arada, bu sezon hayata geçecek yeni yabancı kontenjanını da olumlu buluyoruz. Umarız bu uygulama beklediğimiz gibi takımımıza önemli artı katar. Yeni sezonda takımımızın menfaati açısından ne yapılması gerekiyorsa onun çalışmalarını sürdürüyoruz" diye konuştu.
 
Saral, kulüp sponsporu Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'nın da yaptıkları çalışmalarda kendilerini yalnız bırakmadığını ve önemli desteğini hissettiklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler