Trabzonspor hedefe yürüyor!

Trabzonspor Medical Park’ta moraller yerinde. Tofaş galibiyeti sonrası ilk 8’e girme şansını iyice arttıran Bordo-Mavili ekip için kalan her maç final niteliği taşıyor. Hafta sonu deplasmanda Türk Telekom ile karşılaşacak olan bordo-mavili dev adamlar bu

Trabzonspor hedefe yürüyor!
Trabzonspor Medical Park’ta moraller yerinde. Tofaş galibiyeti sonrası ilk 8’e girme şansını iyice arttıran Bordo-Mavili ekip için kalan her maç final niteliği taşıyor.
 
Hafta sonu deplasmanda Türk Telekom ile karşılaşacak olan bordo-mavili dev adamlar bu sezon büyük maç kazanmak için pusuya yattı. Özellikle Türk Telekom, Galatasaray, Fenerbahçe ve Banvit ile karşılaşacak olan Trabzonspor Medical Park bu maçların en az ikisinden galibiyet hedefliyor. Bu hafta sonu oynanacak Türk Telekom maçı çok önemli.
 
Beko Basketbol 1.Liginde ses getiren bir takım olduklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, “Önümüzdeki maçların hepsini final havasında oynamaya başlayacağız. Hedeflerimizden biri olan, armamıza ve camiamıza yakışır bir takım oluşturmaktı, bunu başardık. Takım ligde kalıcı olmaya başardı ve artık ses getiren bir takım oldu. Basketbol’un kalıplaşmış takımları arasına Trabzonspor Medical Park’da girmiştir. Zor günlerden geçtik. Ancak bu günleri aştık” dedi. Bordo-Mavili ekip, Türk Telekom ile oynayacağı maçın hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor