Trabzonspor hedef büyüttü!

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkan yardımcısı Gökhan Saral, son 4 maçtır kazanmalarının takımdaki motivasyonu üst seviyeye çıkardığını belirterek hedeflerinin play-off'lara kalmak olduğunu söyledi.Bu sezon yeniden çıktığı Beko Basketbol Ligi

Trabzonspor hedef büyüttü!

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkan yardımcısı Gökhan Saral, son 4 maçtır kazanmalarının takımdaki motivasyonu üst seviyeye çıkardığını belirterek hedeflerinin play-off'lara kalmak olduğunu söyledi.

Bu sezon yeniden çıktığı Beko Basketbol Ligi'nin ilk yarısında sıkıntılı günler geçirmesine rağmen, devre arasında yaptığı hamlelerin sonucunu son 4 maçta elde ettiği galibiyetle almaya başlayan Trabzonspor Medical Parkta keyifler yerine geldi. Ligdeki tırmanışını sürdüren, bordo-mavili ekip play-off'lara kalarak bu yılki hedefini gerçekleştirmek istiyor.

Başkan yardımcısı Gökhan Saral, ligin ikinci yarısına üst üste galibiyetlerle başlamanın takımdaki güveni ve moralleri üst seviyeye çıkardığını belirterek, "İlk yarının son maçındaki Uşak Sportif ve ikinci yarıdaki Aykon TED Ankara Kolejliler, Olin Edirne ve Mersin BŞB. maçlarının kazanılması takımdaki güven ortamının yeniden kazanılmasını sağlayarak moralleri üst seviyeye çıkardı. Yapmış olduğumuz planlar doğrultusunda ilerliyoruz. Takımdaki arkadaşlık ve uyum istediğimiz birliktelikle devam ediyor. Yaşadığımız sıkıntılı süreçte Trabzon sevdalısı en büyük destekçimiz Muharrem Usta, başkanımız Apik Hopikoğlu ve yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz hamlelerin ne kadar yerinde olduğunu alınan saha sonuçlarıyla görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun böyle devam etmesi içinde var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Saral, Trabzon'u basketbol'da en iyi şekilde temsil edecek kadroyu kurmaya çalıştıklarını belirterek, "Önemli isimleri bünyemize katarak Trabzonspor isminin yer aldığı Beko Basketbol Ligine yeni bir heyecan getirmeyi hedefledik. Yaşanan sakatlıklar planlarımızda bizleri değişikliğe itti. Bunun sancılı dönemini yaşadık ve bugün gelinen noktada bunun atlattığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Hocamız iyi bir ekip ruhu takıma kazandırdı. Trabzon'da futbolun her zaman ilk planda olduğunu bilerek hareket ettik. Bizlerde Trabzonsporla büyüdük. Basketbolu da Trabzon'da futbol kadar sevilir hale getirmek için hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda ilerliyoruz. Bu yolda en büyük destekçimiz elbetteki her geçen gün tribünleri artarak dolduran taraftarlarımızdır" ifadesini kullandı.

Gökhan Saral, 23 Şubat Cumartesi saat 16.00'da İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonunda Anadolu Efes ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Milyonlarca taraftarımızın olduğu İstanbul aslında bizim için bir deplasman sayılmaz. Takımımız iyi bir çıkış yakalamışken taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Taraftarlarımız tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarını son ana kadar destekleyeceklerine olan inancım tamdır. Ligin ilk yarısında evimizde şansız bir şekilde kaybettiğimiz Anadolu Efes maçını kazanarak seri galibiyetlerimizi sürdürmek istiyoruz "dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor