Trabzonspor hangi 11'le oynayacak?

Torku Konyaspor karşılaşmasında sarı kart cezalısı olmasından dolayı forma giyemeyen başarılı oyuncu, Galatasaray maçıyla birlikte yeniden sahalara dönüyor.Orta alanın savunma yükünü Mehmet Ekici ve Medjani'ye vermeyi planlayan Ersun Yanal'ın, Bosingwa'yı

Trabzonspor hangi 11'le oynayacak?

Torku Konyaspor karşılaşmasında sarı kart cezalısı olmasından dolayı forma giyemeyen başarılı oyuncu, Galatasaray maçıyla birlikte yeniden sahalara dönüyor.

Orta alanın savunma yükünü Mehmet Ekici ve Medjani'ye vermeyi planlayan Ersun Yanal'ın, Bosingwa'yı asıl bölgesi olan savunmanın sağına çekme düşüncesinde olduğu belirtiliyor.

Uğur ve Aykut ikilisine savunmada şans vermeyi planlayan tecrübeli teknik adamın, kanat organizasyonlarını daha aktif hale getirebilmek için sakatlıktan dönen Yusuf Erdoğan ile son haftalarda performans düşüklüğü yaşayan Erkan Zengin'i antrenmanlarda denediği öğrenildi.

Yanal'ın savunmanın solunda ise Musa Nizam, İshak Doğan ve Mustafa Akbaş arasında bir tercih yapması bekleniyor. İleride ise Cardozo'ya şans verecek olan Yanal, Deniz Yılmaz'ı kullanması durumunda ise Erkan Zengin ve Yusuf Erdoğan arasında tercih yapacak.

İŞTE MUHTEMEL 11!

Hakan, Aykut, Uğur, Bosingwa, Mustafa, Medjani, Sefa, Mehmet, Özer, Erkan (Deniz), Cardozo...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor