Trabzonspor hangi 11'le çıkacak?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın akşam saat 19.00'da oynayacağı Akhisar Belediyespor karşıulaşması için Bugün sabah saatlerinde İzmir'e uçtu.Buradan karayolu ile Manisaya geçecek olan Bordo Mavili ekipte Teknik direktör Vahid Halilh

Trabzonspor hangi 11'le çıkacak?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın akşam saat 19.00'da oynayacağı Akhisar Belediyespor karşıulaşması için Bugün sabah saatlerinde İzmir'e uçtu.

Buradan karayolu ile Manisaya geçecek olan Bordo Mavili ekipte Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in, hafta içi yaşanan gelişmelerin ardından nasıl bir 11 oluşturacağı merakla bekleniyor.

Defansta Bosingwa ve Belkalem'in yanında önceki maçlarda ön libero oynayan Medjani ile Musa'ya görev vermesi bekleniyor. Önlibero olarak ise Salih Dursun'u oynatması beklenen Boşnak Teknik adamın ortasahada Mehmet Ekici, Costant, Özer ve Sefa'ya forma verebileceği belirtildi. Hucum hattında ise Cardozo'nun olması bekleniyor.

İŞTE TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Trabzonspor’un yarın oynanacak Akhisar Belediyespor karşısına muhtemel şu ilk 11 ile sahaya çıkması bekleniyor:

"Fatih, Bosingwa, Belkalem, Medjani, Musa Nizam, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Costant, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz ve Cardozo"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor