"Trabzonspor hakkı neyse alır"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Trabzon gezisi sırasında Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni de ziyaret etti.Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni ziyaret etti ve Başkan Sadri Şener ile yönetim kurulu üyel

"Trabzonspor hakkı neyse alır"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Trabzon gezisi sırasında Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni de ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni ziyaret etti ve Başkan Sadri Şener ile yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ile milletvekilleri Faruk Özak, Cevdet Erdöl ve Safiye Seymenoğlu'nun eşlik ettiği Bakan Yılmaz'ı Trabzonspor'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Kulüp Başkanı Sadri Şener, "Kendisini eskiden tanıyoruz. Değerli bir bürokratımızdı. Onu bakan olarak görmek bize ayrı bir keyif veriyor. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Burada en önemli şey futboldur. Futbolu bilmeyen milletvekili ve bakan olamıyor" dedi.

"TRABZON HAKKI NEYSE ALIR"
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ise, "Trabzon Doğu Karadeniz'in başkenti, incisi. Trabzon'un marka olmasında Trabzonspor'un çok büyük katkısı var. Şehre bir hareket ve bereket getirdi. Samsun'dan bu yana tüm Karadenizlilerin ilk takımı Trabzonspor'dur. Ondan sonra kendi takımları gelir. Anadolu'dan böyle başarılı bir kulübün çıkmasından gurur duyarız. 

Ben Sivaslıyım. Öncelikli takımım Sivasspor'dur. Bugün de Eskişehirspor'dan puan alarak Trabzonspor'u Eskişehirspor'a yaklaştırmış olduk. Dolayısıyla biz Trabzonspor'un başarısından gurur duyuyoruz. İnsan yaşadığı bölgeye, toprağa katkılı olmalı.

Trabzonspor'un Trabzon'a katkısı var. Trabzonspor net bir başarıyla bu haftayı kapattı. İnşallah yolu iyi. Trabzon güçlü. Hakkı neyse onu alır. Ondan şüpheniz olmasın. Geçmişte de bunu ispat etmiştir. 3 dönem üst üste şampiyonluğu almıştır. Üç kere üst üste şampiyonluğu alan takımlar da istisnadır. Trabzonspor inşallah çıkışını sürdürür.

Şampiyon olmasa dahi Süper Lig'e çok büyük katkı sağlar, renk verir. Trabzonsporsuz bir lig olmaz. Bu bir güçtür ama ayrı bir sorumluluk getirir. Çocukları ağlatmamak lazım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor