"Trabzonspor Hacıosmanoğlu'ndan kurtulmalı"

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Tuncay Soyak, Bordo-Mavili Kulübün Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na ateş püskürdü.“İşi Bilmeyen İnsanlar Yönetimde”İstanbul’da düzenlenen 23.Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri’ne katılan Soyak,  çarpıcı açıklamal

"Trabzonspor Hacıosmanoğlu'ndan kurtulmalı"

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Tuncay Soyak, Bordo-Mavili Kulübün Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na ateş püskürdü.

“İşi Bilmeyen İnsanlar Yönetimde”

İstanbul’da düzenlenen 23.Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri’ne katılan Soyak,  çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un son durumunu değerlendiren Soyak, “Durum çok vahim. Eski bir futbolcu ve teknik adam olarak çok üzülüyoruz. Trabzonspor bu kadar sahipsiz kalmamıştı. İşi bilmeyen insanlar Trabzonspor’u sarmış durumda.”

“Bu Başkandan Kurtulmalıyız”

“İnsanları dışlayan, kendi değerlerine sahip çıkmayan bir yönetim var. İnsanları aşağılayan bir yönetim var. Yönetim, yola çıkmış olduğu bir çok arkadaşını yarı yolda bıraktı. Trabzonspor’u tamamen dikdatör vari yöneten bir başkan var. Ben bu zamana kadar hep sustum. Trabzonspor’un gerçek değerlerine, Trabzon halkına saygı duyduğumuz için sustum. Trabzonspor’un çok acele bu başkandan kurtulması lazım.”

“Ceplerini Doldurmaya Mı Geldiler?”

“Takımı geçen yıl dördüncü yapan Hami Mandıralı’ya bu görev verilmeliydi. Kendi evladımız. Ona sahip çıkmamız gerekirdi. Bugüne kadar yapılan hamleler Trabzonspor’un başarısı için değil, yöneticilerin kendi ceplerini doldurmak için yapılan hamlelerdir. Bunu görmemek Trabzon’a ihanet olur. Trabzon kamuoyunun Trabzonspor’a sahip çıkması gerekir. Bize düşen görev neyse yapmaya hazırız.”

“Başkanlık Görevini Yapamayacağını Gösterdi”

“Mevcut başkanın bir an önce istifa edip gitmesi lazım. Trabzonspor’dan kimse büyük değildir. Başkan hasbelkader göreve gelmiştir. Ancak başkanlık görevini yapamayacağını göstermiştir. Bütün camianın birlik olması lazım. Mevcut başkan, kulübe daha fazla zarar vermeden bir an önce görevden ayrılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Taka

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler