Trabzonspor haber61'e uydu

Haber61.net’in Trabzonspor’un dinamiklerinin yeniden meydana çıkması amacıyla yaptığı çağrıya Trabzonspor Kulübü Resmi internet sitesinden olumlu cevap verdiğini yaptığı açıklamayla ifade etti.Trabzonspor Kulübü sitesinde, haber61.net’te yer alan “Fener’i

Trabzonspor haber61'e uydu

Haber61.net’in Trabzonspor’un dinamiklerinin yeniden meydana çıkması amacıyla yaptığı çağrıya Trabzonspor Kulübü Resmi internet sitesinden olumlu cevap verdiğini yaptığı açıklamayla ifade etti.

Trabzonspor Kulübü sitesinde, haber61.net’te yer alan “Fener’in Mızraklı Maçları” başlığıyla verdiği haberdeki gibi dün akşam oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçının hakemi Nihat Mızrak’ın Fenerbahçe Başkanı ve İkinci Başkanı’yla olan hemşerilik bağlarına vurgu yaptı ve seçimin çok düşündürücü olduğunu söyledi.

Trabzonspor Kulübü yine haber61.net’in "Trabzonspor Doğranıyor" “Sessiz Mi Kalacaksınız” çağrısına da sitesinde olumlu şekilde baktığını “Trabzonspor camiası da bu yöndeki bir çağrıya kayıtsız kalmayacaktır” diyerek beyan etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor