Trabzonspor güçlerini birleştirdi

 Ligde zor günler geçiren Trabzonspor’a destek olmak amacıyla Trabzon Belediyesi’nin ev sahipliğinde Trabzon’un dinamikleriyle Trabzonspor yönetimi ve teknik heyeti akşam yemeğinde bir araya geldi.  Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği  yemeğe Trab

Trabzonspor güçlerini birleştirdi

 

Ligde zor günler geçiren Trabzonspor’a destek olmak amacıyla Trabzon Belediyesi’nin ev sahipliğinde Trabzon’un dinamikleriyle Trabzonspor yönetimi ve teknik heyeti akşam yemeğinde bir araya geldi. 
 
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği  yemeğe Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ticaret Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Belediye Başkan Yardımcıları, Trabzon Belediye Meclisi grup başkanları  Trabzonspor Yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener uçak saatinin uymaması yüzünden programa katılamadı. 
 
Yenilen yemeklerin ardından yapılan konuşmalarda takıma ve hocaya güven mesajları verilirken sıkıntılı günlerin geride kalıp taraftarıyla, takımıyla, tüm şehrin  kenetlenerek takıma destek olması ile geçmişte olduğu gibi yine büyük başarılara imza atılacağı dile getirildi. 
 
Alınan Sonuçlar Trabzonspor Sevdamızı Zerre Eksiltemez
 
Programa ev sahipliği yapan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada ”Bizler Trabzon’da yaşayan 760 bin vatandaşı ile Trabzon dışında yaşayan 4 milyona aşkın Trabzonlu ile ve Trabzonspor’a gönül vermiş tüm Trabzonspor sevdalıları ile bir ve beraberiz. Her zaman temiz futbolu, her zaman fair play anlayışını yaşamış ve yaşatmış olan Trabzonspor'umuz tüm Türkiye ve Dünyada takdir toplamaktadır.
 
Bizler Trabzonspor sevdalıları olarak takımımızın Başkanı, yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları ile bir ve beraber olmayı sürdüreceğiz. Sahada alınan sonuçlar hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Mutlaka her zaman sahaya en iyi sonuç almak amacıyla çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. Ama alınmış olan  şu veya bu şekildeki saha sonuçlarındaki memnuniyetsizlik Trabzonspor sevdasını zerrece eksiltemez.
 
Gün bu gündür, gün birlik beraberlik günüdür. Bütün Trabzon olarak bütün Trabzonspor taraftarları olarak futbolcularımızın tümüne Sayın Tolunay Kafkas hocamıza yardımcılarına başkanımıza bütün yöneticilerimize sahip çıkmak bir beraber olmak ve bütün taraftarlarımızla tek yürek olduğumuzu ifade etmek ve o şekilde çalışmak günüdür” şeklinde konuştu.
 
Gümrükçüoğlu konuşmasının devamında taraftarlara seslenerek Cumartesi günü oynanacak olan Trabzonspor – Beşiktaş maçında takımı yalnız bırakmayarak destek olmalarını istedi.
 
Saha içinde ve dışında takıma sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacısalihoğlu “İyi günler, kötü günler her zaman olacaktır.  Geriye dönüp detayları tartışmaktan ziyade önümüze bakıp yapılacak şeylere bakmak lazım. Burada esas olan kısa vadede kulübümüzün, takımımızın morale ve birliğe beraberliğe ihtiyacı olduğudur. Bunu bizler şehre kazandırabilirsek bu kısa sürede amacımıza ulaşmış oluruz” diye konuştu.
 
Türkiye Kupasını Alacağız
 
Takıma desteklerinden ötürü Vali Kızılcık ve  Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na teşekkür eden Asbaşkan Şakar“  Hepinizin bildiği gibi Türkiye Kupası’nda Yarı finale kaldık. Bu tabi ki kulübümüz adına bir başarıdır. Türkiye kupasını  kazanacak olduğumuza inanıyoruz.
 
Ligde biraz sıkıntılı günler yaşıyoruz, bu bir gerçek ama bu arada Trabzonspor’un güçlerini birleştirerek çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bu konuda da şehrimizin Valisi, Belediye Başkanı bize çok moral verdiler destek verdiler inşallah bunun devamı gelir diye düşünüyorum. Trabzonspor birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece aşamayacağı hiç bir sıkıntı yoktur” dedi.
 
Tolunay Hoca İle Şampiyonluklar Yaşayacağız
 
Programda son olarak söz alan Vali Kızılcık, Tolunay Kafkas yönetiminde şampiyonlukların yaşanacağına inandığını söyleyerek ”Trabzon’u marka kent yapmak için bir araya geldiğimiz gibi Trabzonspor’umuz içinde yüksek morali yakalayabilmek, kim oluğumuzu bir kere daha önce kendilerimize daha sonra camiamıza daha sonra da Türk futboluna ve dünya futboluna  göstermek için bir  araya geldik. İnşallah bu birlik ve beraberlikle Tolunay Hocamla özlediğimiz  şampiyonlukları da yaşayacağız. Her şeyin başlangıcı inançtır.
 
Bu potansiyelin bu sevginin Trabzon'umuzda camiamızda var olduğuna inanıyorum. Aynı potansiyelin yönetimimizde, kadromuzda teknik kadromuzda var olduğuna da inanıyorum. Bunu gösterme zamanının geldiğini düşünüyorum. Eminim ki bu birlikteliği bu potansiyeli sergileyip gösterdiğimizde kendi gücümüzün potansiyelimizin farkına vardığımızda tekrar özlediğimiz o şanlı ve mutlu günlere hep beraber yürümüş olacağız.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor