Trabzonspor GS maçında ona güveniyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor, rakibi karşısında hücum gücüne güveniyor.Ligde 48 golle en golcü takımların başında gelen bordo-mavililerde 26 hafta sonunda 15 gol atan Cardozo, takımının en büyük gol gü

Trabzonspor GS maçında ona güveniyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor, rakibi karşısında hücum gücüne güveniyor.

Ligde 48 golle en golcü takımların başında gelen bordo-mavililerde 26 hafta sonunda 15 gol atan Cardozo, takımının en büyük gol güvencesi olacak. Bu futbolcunun yanında forvette sakatlıktan kurtularak son haftalarda forma giymeye başlayan Deniz Yılmaz da oynadığı futbolla güven veriyor.

Cardozo, ligde Gençlerbirliği maçında 3, Torku Konyaspor ve Medicana Sivasspor maçlarında ikişer, Gaziantepspor, İstanbul Başakşehir, Mersin İdmanyurdu, Balıkesirspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor, Mersin İdmanyurdu ve Akhisar Belediyespor maçlarında birer kez rakip fileleri havalandırdı. Golcü oyuncu, Gaziantespor maçında da 1 asist yaptı.

GOLCÜLERİN KAPIŞMASI

Cardozo, Trabzonspor formasıyla 2011-12 sezonunda 33 golle gol kralı olan Galatasaray'ın forvet oyuncusu Burak Yılmaz'dan sonra bordo-mavililerin en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.

Bu sezon gol krallığı yarışında 14 gol atan sarı-kırmızılı futbolcu ile 1 gol önünde yer alan Paraguaylı yıldız, oynamaları halinde birbirlerine karşı gol krallığı yarışında mücadele edecekler.

DENİZ YILMAZ GOLLE DÖNDÜ

Trabzonspor'da ligin ilk haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan ve uzun süreli sakatlığın ardından son haftalarda ilk 11'deki formasına kavuşan Deniz Yılmaz'ın forvette Cardozo'nun yanında görev alması bekleniyor.

Ligin 20. haftasındaki İstanbul Başakşehir maçıyla formasına kavuşan, 25. haftada sakatlığının ardından ilk kez ilk 11'de çıktığı Akhisar Belediyespor maçında gol atan Deniz Yılmaz,  sarı-kırmızılı takım karşısında da gol arayacak önemli bir isim olacak.

MEHMET EKİCİ DÖNÜYOR

Trabzonspor'da bu sezon attığı frikik golleriyle dikkati çeken Mehmet Ekici, cezası nedeniyle oynayamadığı Torku Konyaspor maçının ardından formasına Galatasaray maçıyla tekrar kavuşacak.

Bordo-mavili takımda, 9 gol ile 9 asisti bulunan Mehmet Ekici, takımının hücum gücüne önemli katkı yaparken, Galatasaray maçında da bu bakımdan takımının en büyük güvencelerinden biri olacak.

Mehmet Ekici de Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor, Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa ve Mersin İdmanyurdu maçlarında birer, Kardemir Karabükspor maçında da 2 olmak üzere 9 gol kaydetti.

Ekici, ligde iç saha ve dış sahadaki Mersin İdmanyurdu maçlarında ikişer, Bursaspor, İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor, Balıkesirspor, Akhisar Belediyespor maçlarında da asist yaparak bu alanda ilk sırada yer aldı.


"15 MAÇA SKOR KATKISI" 2. SAYFADA

15 MAÇA SKOR KATKISI

Ligin 26. haftası sonunda Cardozo, Mehmet Ekici ve Deniz Yılmaz, gol ve asistleriyle 15 maça skor katkısı yaptılar. Bu futbolcuların gollerin ve asistlerinin olduğu 15 karşılaşmada bordo-mavililer, 9 galibiyet, 6 beraberlik alarak 33 puan topladı. 3 futbolcu Trabzonspor'un 48 golünün 25'ini kaydettiler.

AKHİSAR MAÇINDA BİR ARADA OYNAMIŞLARDI

Cardozo, Mehmet Ekici ve Deniz Yılmaz, bu sezon ilk kez Akhisar Belediyespor maçında birlikte ilk 11'de sahaya çıkma şansı buldu.

Cardozo ve Deniz Yılmaz, 2-0 kazanılan karşılaşmada birer gol atarken Mehmet Ekici de bir asist yapmıştı.

ERKAN ZENGİN VE YUSUF DA VAR

Trabzonspor'da devre arasında transfer edilen Erkan Zengin'de hafta içi antrenmanlarda başarılı bir performans ortaya koydu. Bordo-mavili futbolcu, gruplar halinde yapılan turnuvalarda Deniz Yılmaz ile en fazla gol atan oyuncuların başında geldi.

Fenerbahçe maçında sakatlanarak uzun süreli bir sakatlık dönemi geçiren Yusuf Erdoğan da Galatasaray maçı öncesi tüm çalışmalarda yer alarak sahaya dönebileceğinin mesajını verdi. Ligde 4 golü bulunan Yusuf Erdoğan, bir golünü de İstanbul'da Galatasaray'a karşı kaydetmişti.

CARDOZO, MEHMET EKİCİ VE DİNİZ YILMAZ'IN KATKISI

Cardozo, Mehmet Ekici ve Deniz Yılmaz'ın Trabzonspor formasıyla ligde oynadığı maçlarda golleri ve asistleri şöyle;

adsiz-050.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor