Trabzonspor grupta lider olur!

Tarihinde ilk kez  UEFA Avrupa Ligi grup maçına çıkacak olan Trabzonspor, Apollon Limassol maçı için Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne hareket ederken gruptaki diğer rakipleri Lazio ile Legia Varşova da İtalya’da karşı karşıya gelecek.Zorlu maç öncesinde gruptak

Trabzonspor grupta lider olur!

Tarihinde ilk kez  UEFA Avrupa Ligi grup maçına çıkacak olan Trabzonspor, Apollon Limassol maçı için Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne hareket ederken gruptaki diğer rakipleri Lazio ile Legia Varşova da İtalya’da karşı karşıya gelecek.

Zorlu maç öncesinde gruptaki şanslarını değerlendiren Legia Varşova'nın önemli futbolcularının başında gelen Miroslav Radovic, Trabzonspor'u grupta favori olarak gösterdi.
29 yaşındaki tecrübeli futbolcu “Herkes gruptaki favorinin Lazio olduğunu düşünüyor ancak ben buna katılmıyorum. Lazio çok iyi bir takım olsa da sezon başındaki yeni transferleriyle bence Trabzonspor çok daha zorlu bir rakip. Trabzonspor grup lideri olacaktır, onlardan sonra da biz geliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor