Trabzonspor gözünü kime çevirdi

Savunmasını güçlendirmek için harekete geçen Trabzonspor, Gaziantepsporlu Dany girişiminin sonrasında yeniden Samsunsporlu Kemal Tokak’a döndüğü iddia ediliyor.Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Benfica’ya boyun eğen bordo-mavili ekip için acil takviye ist

Trabzonspor gözünü kime çevirdi

Savunmasını güçlendirmek için harekete geçen Trabzonspor, Gaziantepsporlu Dany girişiminin sonrasında yeniden Samsunsporlu Kemal Tokak’a döndüğü iddia ediliyor.

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Benfica’ya boyun eğen bordo-mavili ekip için acil takviye isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in belirlediği isimler için görüşmelerini devam ettiren bordo-mavililer bu konuşmalardan sonuç almaya çalıştığı iddia edildi.

İddiaya göre İlk olarak Dany’yi kadrosuna katmak isteyen Karadeniz ekibi, Gaziantepspor’un, başarılı stoperini satmaya yanaşmaması üzerine gözünü Samsunspor’un genç oyuncusu Kemal Tokak’a çevirdi.

Bordo-mavililerin, Kemal için Samsunspor’a bir miktar para ve takas teklifiyle gideceği belirtildi. Karadeniz temsilcisinin de böyle bir teklife sıcak bakabileceği belirtiliyor. Takasta kullanılacak futbolcular arasında Sezer Badur, Mehmet Çakır ve Barış Ataş’ın adları geçiyor.

Bu arada satış listesine koyulan Engin Baytar için şu ana kadar kulübe gelen resmi bir teklifin bulunmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler