Trabzonspor gidiyor!

Trabzonsporlu taraftarlar, takımlarının 14 Eylül'de İnter'le oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için İtalya'nın Milano şehrine gitmek için harekete geçti. Taraftarlar, Avrupa'nın çeşitli yerlerinden turlarla maça gideceklerini belirttiler. Bu arada Trabzon'

Trabzonspor gidiyor!

Trabzonsporlu taraftarlar, takımlarının 14 Eylül'de İnter'le oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için İtalya'nın Milano şehrine gitmek için harekete geçti.

Taraftarlar, Avrupa'nın çeşitli yerlerinden turlarla maça gideceklerini belirttiler. Bu arada Trabzon'dan takımı İtalya'ya getirecek olan özel uçağa da yoğun ilgi oldu. 176 yolcu kapasiteli uçağın 70 koltuğunun Trabzonspor tarafından alındığı, diğer koltukların ise taraftarlar ve basın mensuplarına tahsis edildiği bildirildi.

Trabzonspor Cuma günü Manisa'ya gidiyor

Öte yandan Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 1'inci haftasında deplasmanda oynayacağı Manisaspor için cuma günü saat 15. 00'da özel uçakla İzmir'e hareket edecek. İzmir'den otobüsle Manisa'ya geçecek olan bordo mavililer maçın ardından ise aynı gece İzmir'den özel uçakla Trabzon'a dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor