Trabzonspor gerekçeli kararı bekliyor

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) başvurularını, bazı şartların oluşmadığı gerekçesiyle reddettiğini belirterek gerekçeli kararı ellerine ulaştıktan sonra değerlendirme yapacaklarını söyledi.  Trabzonspor Kulübü'n

Trabzonspor gerekçeli kararı bekliyor

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) başvurularını, bazı şartların oluşmadığı gerekçesiyle reddettiğini belirterek gerekçeli kararı ellerine ulaştıktan sonra değerlendirme yapacaklarını söyledi. 
 
Trabzonspor Kulübü'nün, 2010-2011 sezonu şampiyonluğuna ilişkin AİHM’ye yaptığı başvurunun reddedilmesinin ardından gelişmeleri yakından takip eden Sadri Şener, “Mahkeme başvurumuzu usul yönünden reddetti. Bazı şartların oluşmadığını, müracaatta bir eksiklik olduğunu aktardılar. Yaptığımız müracaat da taraf olmamız gerektiği yönünde bir bilgi geldi. Bizim taraf olmadığımız, taraf olmamız için bazı şartların oluşması gerektiği söylendi. Gerekçeli karar elimize ulaştığında daha detaylı bir bilgiye sahip olacağız ve buna göre hareket edeceğiz” dedi. 
 
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuru konusunda da ise Şener, “Bugün İsviçre'deki avukatlar çalışmalarını yapıyorlar. CAS'ta çok tecrübeli bir avukat var. UEFA karar vermeden CAS'a başvuru olmuyor, UEFA'dan karar çıkması da zaman alıyor. Bu avukat UEFA'dan karar çıkmadan yapabileceğini söyledi. Bu konuda çalışma yürütüyorlar'' şeklinde konuştu. 
 
Trabzonspor avukatlarından Nusret Yılmaz ise Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin vermiş olduğu karar ile ilgili olarak “AİHM’nin davayı kabul etmesi için bazı şartların oluşması gerekiyor. Bunun için bazı şartların oluşmadığı bilgisi aktarılıyor. Bu konuyu daha iyi anlamamız için gerekçeli karara bakmamız lazım“ ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler