Trabzonspor Genel Kurulu bitti

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Genel Kurulu yapıldı. Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak olan genel kurulda seçimlere  mevcut başkan Ali Özbak başkanlığında oluşturulan tek liste ile girilecekÖzbak dışında adayın bulunmadığı kongrede ü

Trabzonspor Genel Kurulu bitti

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Genel Kurulu yapıldı.

 Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak olan genel kurulda seçimlere  mevcut başkan Ali Özbak başkanlığında oluşturulan tek liste ile girilecek

Özbak dışında adayın bulunmadığı kongrede üyeler salona gelmeye başladı. Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener asbaşkan Nevzat Şakar eski başkanlardan Salih Erdem ve  TFF Yönetim kurulunun Trabzonlu üyesi Mustafa Beyazlı'da genel kurula katılmak için salona geldi

 

GENEL KURUL'DAN KARELER


Trabzonspor Genel sekreteri Hasan  Yener divan başkanlık kurulu olağan genel kurulunda kulüple ilgili bilgiler verdi.:

Yener Trabzonspor’un bu günlere gelmesinde  salonda bulunanların büyük katkıları olduğunu belirterek” Yönetim olarak amacımız Trabzonspor’un  bugün geldiği noktadan daha ileri gitmesi için çalışmalarda bulunmaktır.

Tff genel kurul seçimleriyle ilgili kulübün izlediği politika konusunda kamuoyunda yoğun eleştiriler oldu. Bu eleştirileri elbette biz de dikkate aldık. Ancak genel kurlu sonucunda ortaya çıkan sonuç,Trabzonspor’un ve başkanımız Sadri Şener’in bu konuda yaptığı çalışmaları neticesinde 14 kişilik yönetim kuruluna 2 kişinin girmesini sağlamıştır. Trabzonspor kulübü olarak tff yön kurulunda oldukça etkin konuma gelmiştir. Ayrıca eski yöneticilerimizden avukat Yusuf Reha Alp, kulübümüzün burada savunulmasına imkan sağlamıştır.

Ayrıca Trabzon’un yetiştirdiği değerli FİFA hakemi Turgay Güdü MHK’ya seçilerek kulübümüzün uğradığı hakem mağduriyetlerini önleme adına kendisinin yardımı dokunacaktır.

aldığımız 82 puan spor toto süper ligin gerçek şampiyonunun ts olduğunu, tüm tsliler olduğu gibi eufa tescil etmiş ve kulübümüz şl de ülkemizi temsil etmiştir. Bu demektir ki kupanın gerçek sahibi ts dir. Kupanın ts müzesine getirilmesinin takipçisi olacağız tüm mücadelemiz buyönde olacaktır. Bundan hiçbirinizin kuşkusu olmasın.

Sözleşmesi sona eren sporcularımızın sözleşmesi yenilenmiştir,. Dün onur ve Alanzinhonun daha önce de Mustafa Yumlunun sözleşmesi yenilenmiştir. Sezon sonu itibarıyla sözleşmesi biten oyuncumuz yok. halen devam eden çalışmalarımız kadromuza katacağımız eksik yerlerimizi giderecek futbolculardın araştırılması ve bunların kulübe katılmasıdır. Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizden bu yana ts i hep yukarıya taşıdık. İlk defa bu sezon avrupada 11 maç oynadı. Şl kulüp tarihinin en önemli mihenk taşlarından biriydi. Elde ettiğimiz başarı bütün avrupanın bizden övgüyle bahsetti. Bu başarılarımızı daha yukarıya taşımaya devam etmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Şl nedeniyle özellikle Avni Aker’in Şampiyonlar Ligine e hazır hale getirilmesinde büyük gayretimiz oldu. Uefda teşekkür aldık

Ekonomik yapı olarak oldukça iyi konuma geldik. Kulübün üzerinde kabus olan borsa şirketlerin birleşmesiyle oldukça iyi konuma gelmiş, kmulüp kasasından ödediğimiz büyük meblağ ödenmeyecek hale getirilmiştir.

Yeni ekonomik kaynaklarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Hesin lisansı alınmış proje aşamasına gelmiştir. Kredisi de hazır durumda. Hiçbir ortak almadan açık bir ihalele ihalesini yapıp yıllık 10 milyon dolarlık kaynak sağlayacak konuma getireceğiz.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Ali Özbak'ın listesi şu şekilde oluştu:


Cafer Hazaroğlu

Yusuf Bahadır

Faik Arıkan

Nadil Saral

Abdülmecit Sarı

Turgut Görgün

Erkan Bulak

Ahmet Fazıl Pirselimoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor