Trabzonspor geçen yılı yakaladı

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında attığı son dakika golüyle Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, 2 hafta kala geçen sezon ilk yarı sonundaki puana ulaştı.Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde, bu sezon 15 lig maçında 7 galibiyet

Trabzonspor geçen yılı yakaladı

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında attığı son dakika golüyle Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, 2 hafta kala geçen sezon ilk yarı sonundaki puana ulaştı.

Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde, bu sezon 15 lig maçında 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 24 puan toplayan bordo-mavililer, geçen sezon teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde 17 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile ilk yarıyı aynı puanla tamamlamıştı.

Geçen sezon ilk yarıda 19 gol atarak 15 gol kalesinde gören Karadeniz ekibi, bu sezon ise 15 maçta 22 gol atarak 18 gol kalesinde gördü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor