Trabzonspor Gaziantep'e vardı

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Gaziantep şehrine vardı. THY’ye ait özel uçakla 16.30’da Trabzon Havalimanı’ndan Gaziantep’e hareket eden bordo - mavili ekibin kafilesinde teknik heye

Trabzonspor Gaziantep'e vardı

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Gaziantep şehrine vardı.

 

THY’ye ait özel uçakla 16.30’da Trabzon Havalimanı’ndan Gaziantep’e hareket eden bordo - mavili ekibin kafilesinde teknik heyet ve yöneticilerin yanı sıra 18 futbolcu yer aldı.

 

18 kişilik maç kadrosunda bordo-mavili kulüp ile dün 3 yıllık sözleşme imzalayan golcü oyuncu Marc Janko da yer aldı. Otele yerleşen Trabzonspor kafilesi maç saatini beklemeye koyuldu.

 

Yarın Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacak ve 21.00’de başlayacak olan karşılamayı hakem Süleyman Abay yönetecek. Gaziantepspor Store’den satışa çıkan maç biletlerinin fiyatı da şu şekilde oluştu:

 

Kale arkası 10 TL,

Maraton 20 TL,

Kapalı 75 TL,

Gold 100 TL.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor