Trabzonspor galip gelerek veda etmek istiyor

 TARAFTARI ÖNÜNDE SON MAÇI  Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde taraftarının büyük desteğiyle Sivasspor'u 6–0 yenerek adını finale yazdıran Trabzonspor, yarın akşam sezon son kez taraftarıyla buluşacak. Bordo mavililer, tek hedeflerinin taraftarının da d

Trabzonspor galip gelerek veda etmek istiyor

 

TARAFTARI ÖNÜNDE SON MAÇI 
 
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde taraftarının büyük desteğiyle Sivasspor'u 6–0 yenerek adını finale yazdıran Trabzonspor, yarın akşam sezon son kez taraftarıyla buluşacak. Bordo mavililer, tek hedeflerinin taraftarının da desteğiyle galip gelerek ligdeki Galatasaray ve kupadaki Fenerbahçe maçları öncesi moral depolamak istediklerini söylediler. 
 
TARAFTARI ÖNÜNDE 8 GALİBİYET 
 
Avni Aker'de bu sezon oynadığı 16 karşılaşmanın 8'ini galibiyetle kapatan bordo mavililer, sahasında 4 beraberlik 4 de mağlubiyet aldı. Rakip filelere seyircisi önünde 19 gol gönderen ve kalesinde 14 gol gören Trabzonspor topladığı 43 puanın 28'ini seyircisi önünde elde etti. 
 
DEFANS SIKINTISI 
 
Trabzonspor'da Sivasspor maçının ilk yarısında sakatlanan ve hafta içinde takımla birlikte çalışmalara katılamayan Mustafa Yumlu ve sarı kart cezalısı Giray oynamayacak. Ailevi sorunlarını halletmek için Fransa'ya gittiği için uzun süredir ilk 11'de yer alamayan Bamba, Giray'ın yerinde forma giyecek. 
 
Sivasspor maçından sonra sadece düz koşu yapan Mustafa'nın da Galatasaray ve Fenerbahçe maçları öncesinde riske edilmeyeceği bildirildi. Mustafa'nın yerine Celustka oynayacak. 
 
SINIRDA 7 FUTBOLCU 
 
Bu arada Trabzonspor'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde sarı kart cezası sınırında tam 7 futbolcu bulunması teknik kadroyu alarma geçirdi. Bordo mavili takımda yarın akşamki maçta oynayıp sarı kart görmeleri durumunda Mustafa, Bamba, Celustka, Yasin, Volkan, Henrique ve Cech, Galatasaray maçında takımdan ayrı kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor