Trabzonspor galibiyetlere uçtu

Trabzonspor’un iki zorlu İstanbul deplasmanı öncesi taraftarlar bordo-mavililere moral vermek için büyük bir kalabalıkla Trabzon Havalimanı'na çıkarma yaptı. Ziraat Türkiye Kupası maçında Beşiktaş ile Ligde de Pazar günü Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşma

Trabzonspor galibiyetlere uçtu

Trabzonspor’un iki zorlu İstanbul deplasmanı öncesi taraftarlar bordo-mavililere moral vermek için büyük bir kalabalıkla Trabzon Havalimanı'na çıkarma yaptı.

 

Ziraat Türkiye Kupası maçında Beşiktaş ile Ligde de Pazar günü Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşma için İstanbul'a uçacak olan Trabzonspor için yüzlerce taraftar havalimanında ellerindeki çiçeklerle bordo-mavili ekibin takım otobüsünün havalimanına gelmesini bekliyor. Ankaragücü maçında puan kaybına uğrayan bordo-mavili ekibe moral vermek adına havalimanındaki yerini alan taraftarlar, şarkılar eşliğinde Trabzonspor'u uğurluyor.

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da Trabzonspor'a İstanbul'daki taraftarlarca karşılama yapılacak.

 

Havalimanı'na adeta taraftar akıyor. Şuanda halen daha havalimanına Trabzonspor taraftarının geldiği görülüyor. Ve takım otobüsü havalimanına geldi.

 

TRABZONSPOR İSTANBUL'A UÇTU

Trabzonspor, takım otobüsüyle havalimanına geldi. Burada büyük bir destek ile karşılanan teknik heyet ve futbolculara taraftarlarca yoğun ilgi gösterildi.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcu Burak Yılmaz'a büyük ilgi gösteren taraftarlar, Güneş ve Yılmaz'a çiçek verdi. Şarkılar ve halaylar eşliğinde uğurlanan Trabzonspor, azönce İstanbul'a uçtu.

 

Saat 14:30'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inecek olan Trabzonspor kafilesine burada da taraftarlarca gösterilen eşliğinde karşılama yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler