Trabzonspor galibiyete kilitlendi!

Lig sıralamasında tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmak isteyen Trabzonspor, Torku Konyaspor karşısında tün hesaplarını 3 puan üzerine yapıyor.   Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ve Osmanlıspor karşılaşmalarında aldığı mağlubiyetler son

Trabzonspor galibiyete kilitlendi!
Lig sıralamasında tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmak isteyen Trabzonspor, Torku Konyaspor karşısında tün hesaplarını 3 puan üzerine yapıyor.
 
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ve Osmanlıspor karşılaşmalarında aldığı mağlubiyetler sonrası bu hafta deplasmanda konuk olacağı son haftaların yükselişteki ekiplerinden Torku Konyaspor karşısında çıkış arıyor. Ligde 1 maç eksikle 27 puanı olan Trabzonspor, tarihinin en kötü sezonu yaşarken, zorlu maç öncesi teknik heyet ve futbolcular galibiyet için kenetlendi.
 
EN KRİTİK MAÇ TORKU KONYASPOR'A KARŞI 
 
Trabzonspor, 6 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçını bu sezonun dönüm maçlarından biri olarak değerlendiriyor. Ligde bulunduğu konum itibariyle diken üstünde duran Karadeniz ekibi, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Bir maç eksikle ligde 3. sırada bulanan Torku Konyaspor ile 13 puan, 4. sırada yer alan Medipol Başakşehir ile 12 puan fark bulunan Trabzonspor, küme düşme potasında 16. sıradaki Medicana Sivasspor ile 9 puan, Mersin İdman Yurdu ve Eskişehirspor ile 8 puan farkı bulunan bordo-mavililer, deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçını kazanarak sıkıntılı bölgeden bir an önce uzaklaşmaya planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor