Trabzonspor galibiyet serisi peşinde

Bordo mavililer, Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında yarın saat 16.00'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Sivasspor'u ağırlayacak.Ligde oynadığı son 4 maçın üçünü kazanan sadece geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe ile berabere kalan bordo mavililer

Trabzonspor galibiyet serisi peşinde

Bordo mavililer, Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında yarın saat 16.00'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Sivasspor'u ağırlayacak.

Ligde oynadığı son 4 maçın üçünü kazanan sadece geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe ile berabere kalan bordo mavililer, 4 maçtır kalesini de gole kapadı. Sivasspor maçına da yine defansif oyun anlayışıyla çıkacaklarını söyleyen teknik direktör Mustafa Akçay, "90 dakika sonunda üç puanı almamız için hangi hamleleri yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız" dedi.

AKÇAY: "MİLLİ TAKIMDAN DÖNEN OYUNCULARIMIZI MOTİVE EDİYORUZ"

Milli takım kampındaki oyuncular nedeniyle Sivasspor maçına tam olarak istedikleri gibi hazırlanamadıklarını belirten Akçay, "Milli takım kampından dönen oyuncuların motivasyon sorunu yaşamaması için psikoloğumuzu da devreye soktuk. Bu konuda çok ciddi bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Oyuncularım genel olarak Avrupa Ligi maçlarına daha iyi motive oluyor. Çünkü o maçlar kendilerini gösterme adına daha ön planda yer tutuyor. Ama oyuncularımın ligde de elinden geleni yaptığını söyleyebilirim. Bu anlamda Sivasspor maçını kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmeliyiz" diye konuştu.

Teknik direktör Mustafa Akçay ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda hiç yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, ligde sahasındaki 3 maçını da kazandı. Çaykur Rizespor'u 2-1, Kardemir Karabükspor'u 1-0, Torku Konyaspor'u da 2-0 yenen Karadeniz ekibi, sahasında 4'te 4 yapmaya çalışacak.

Muhtemel 11

Trabzonspor'un yarın Sivasspor karşısına Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Olcan,  Zokora, Aykut Akgün (Colman), Adrian, Yusuf, Malouda ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor