Trabzonspor Galatasaray'dan parasını alamıyor!

Bordo-Mavili kulüp, Burak Yılmaz ve Engin Baytar’ı sattığı Galatasaray’dan 2 milyon 481 bin TL’lik parasını bir türlü alamadı. Temmuz 2012 yılında gerçekleşen iki transferin ardından Karadeniz ekibi, Burak Yılmaz’dan 1 milyon 87 bin 200 Euro ve Engin Bayt

Trabzonspor Galatasaray'dan parasını alamıyor!
Bordo-Mavili kulüp, Burak Yılmaz ve Engin Baytar’ı sattığı Galatasaray’dan 2 milyon 481 bin TL’lik parasını bir türlü alamadı. Temmuz 2012 yılında gerçekleşen iki transferin ardından Karadeniz ekibi, Burak Yılmaz’dan 1 milyon 87 bin 200 Euro ve Engin Baytar’dan ötürü de 187 bin 200 Euro alacağı için önce 4. Noter’den ihtarname çekti. Ardından da Galatasaray Kulübü parayı ödemeyince, Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvuru yapıldı. Açılan davanın ardından dosya iki kez Ankara’ya bilirkişiye gitmesine rağmen hâlâ sonuçlanmadı.
 
Mahkeme erteledi
 
Kulübün başvurusu sonrasında mahkemenin spor hukuku bilirkişisine gönderdiği dosya Ankara’dan, ‘Trabzon’da bilirkişi var’ gerekçesiyle geri döndü. Trabzonspor’un alacak dosyasının son 8 ay içerisinde en az iki kez Ankara’ya gidip geldiği ortaya çıkarken, geçen hafta yapılan son duruşmada bilirkişi raporunun gelmesinin beklenmesine karar verildi. Mahkeme duruşmayı 15 Nisan 2015 tarihine erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler