Trabzonspor, Galatasaray karşısında

Türkiye Basketbol Ligi'nin 25. haftasında Galatasaray Liv Hospital ile Yarın ( Pazar) saat 19:00'da İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacak olan Trabzonspor Medical Park, bugün İstanbul'a gitti.Trabzonspor Medical Park, bugün saat 20:00'de karşı

Trabzonspor, Galatasaray karşısında

Türkiye Basketbol Ligi'nin 25. haftasında Galatasaray Liv Hospital ile Yarın ( Pazar) saat 19:00'da İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacak olan Trabzonspor Medical Park, bugün İstanbul'a gitti.

Trabzonspor Medical Park, bugün saat 20:00'de karşılaşmanın oynanacağı İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapacağı son antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

Takımlar bugüne dek 7 kez kozlarını paylaşırken, bu maçların altısından Galatasaray Liv Hospital galip ayrıldı. Trabzonspor Medical Park, Sarı-Kırmızılı rakibine karşı tek galibiyetini 2014-15 sezonunun ilk yarısında Hayri Gür'de oynadığı mücadeleyi 72-70'lik skorla kazanmıştı.

Trabzonspor Medical Park ligde oynadığı 24 maçta 10 galibiyet 14 mağlubiyet ile 11. sırada yer alırken, Galatasaray LH ise oynadığı 24 maçta 14 galibiyet 10 mağlubiyet ile 5. sırada yer alıyor. Galatasaray Liv Hospital ligde oynadığı son karşılaşmada Royal Halı Gaziantep'e deplasmanda mağlup olurken, Bordo mavililer ise kendi sahasında Pınar Karşıyaka'ya 75-73 mağlup oldu. Galatasaray LH ile Trabzonspor Medical Park karşılaşması saat 19:00'da Lig Tv3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor