'Trabzonspor futbolcu enkazına döndü'

1967 Trabzonlular Dernek Başkanı Alaattin Hatayoğlu Kulübün Hacıosmanoğlu tarafından tek adam algısı ile yönetildiğini, bilincsizce transfer yaparak Trabzonspor'un futbolcu enkazına dönüştürüldüğünü ve ekonomik olarak kulübü iflas noktasına getirdiğini ve

'Trabzonspor futbolcu enkazına döndü'

1967 Trabzonlular Dernek Başkanı Alaattin Hatayoğlu Kulübün Hacıosmanoğlu tarafından tek adam algısı ile yönetildiğini, bilincsizce transfer yaparak Trabzonspor'un futbolcu enkazına dönüştürüldüğünü ve ekonomik olarak kulübü iflas noktasına getirdiğini ve bu yanlış yoldan dönülmesini dile getirdi. Geldiği günden beri Trabzonspor'u temsil noktasında kötü yönettiğini ve siyasetin oyuncağı haline getirildiğini söyledi. Şike konusunda kulüp mücadele etmeyerek sadece söylemlerle şikeyle mücadele edilidiğini ve bu anlamda Hacıosmanoğlu ve yönetimin yanlış yolda olduğunu söyledi. Siyasetin güdümünde ki şike yargılanmasından adaletli bir sonuç çıkacağından umutlarının olmadığını söyledi.

Sebahattin Çakıroğlu İse kısa sürede yapılan yanlışları gösrerek, Hacıosmanoğlu'nu uyardığını bu konuda sert tartışmalar yaşanmasına rağmen yanlışlardan dönülmediğini ve daha fazla bu yapılan yanlışlara tahammül edemeyerek görevden ayrıldığını ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Yaptıklarını tavsip etmediğini  söyleyerek, Trabzonspor'un bilgi birikim ve temsil noktasında olanların göreve gelmesini dile getirdi.

Hüseyin Tok ise Trabzonspor'un transfer politikasının olmadığını yapılan yanlış transferleri eleştirere,Transferleri bilen futbolcu takip edenler tarafından rapor edilerek yapılmasını dile getirdi.

Program diğer konukların görüşlerini bildirmeleri ve yer yer hararetli tartışlamalarla devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor