Trabzonspor forvetini buldu mu?

Forvet arayışlarını transferin son gününe kadar sürdüren Trabzonspor'da bu kez rota 21 yaşındaki Manchester City'li John Guidetti'ye döndü.Bir süredir forvet transferi için İngiltere'ye adeta kamp kuran Trabzonspor Adebayor, Berbatov, Bendtner gibi ünlü y

Trabzonspor forvetini buldu mu?

Forvet arayışlarını transferin son gününe kadar sürdüren Trabzonspor'da bu kez rota 21 yaşındaki Manchester City'li John Guidetti'ye döndü.

Bir süredir forvet transferi için İngiltere'ye adeta kamp kuran Trabzonspor Adebayor, Berbatov, Bendtner gibi ünlü yıldızların peşinden koşarak transfer görüşmeleri yapmıştı.

Bordo-mavili kulüp ünlü yıldızların ardından son olarak Avrupa'da büyük patlama yapması beklenen yıldızlar arasında gösterilen John Guidetti'ye kancayı taktı. 21 yaşındaki genç forvet için Ada ekibiyle görüşmeleri başlatan Trabzonspor'un bu transferde önemli aşama kaydettiği iddia edildi.

Trabzonspor Guidetti ile büyük oranda anlaşırken bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde bu futbolcunun yarın Trabzon'a getirilmesi bekleniyor

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan İsveçli forvet , 2011-12 sezonunda Feyenord formasıyla çıktığı 23 maçta attığı 20 golle tüm Avrupa'nın dikkatini çekmişti. Başarılı oyuncu kariyeri boyunca 77 maçta toplam 48 gole imzasını attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor