Trabzonspor forvet peşinde!

Forvet hattına kaliteli bir takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Fransız futbolcu Gomis ve Senegalli forvet oyuncusu Toure'yi gözüne kestirdi. Bordo mavililerde uzun zamandır gündemde olan ancak bir türlü gerçekleşmeyen forvet transferi için yönetim hareke

Trabzonspor forvet peşinde!
Forvet hattına kaliteli bir takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Fransız futbolcu Gomis ve Senegalli forvet oyuncusu Toure'yi gözüne kestirdi.
 
Bordo mavililerde uzun zamandır gündemde olan ancak bir türlü gerçekleşmeyen forvet transferi için yönetim harekete geçti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun talimatıyla önümüzdeki günlerde Dubai’ye gidecek olan danışman Serhat Altıncı’nın Senegalli forvet oyuncusu Ibrahima Toure ile bir araya geleceği öğrenildi. Monaco'da oynadığı dönemde de Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan ancak şartlar uyuşmadığı için transferi gerçekleşmeyen 28 yaşındaki futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Al Nasr kulübüyle de bir görüşme yapılacak.
 
Alternatif arasında bulunan Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis'in ise imza ücreti ve yıllık alacağının yüksek olması nedeniyle transfer edilebilmesinin düşük bir ihtimal olduğu öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor