"Trabzonspor formasının büyüklüğünün..."

Trabzonspor’un ligin ilk haftasında Kayseri Erciyesspor ile oynadığı maçta kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Sefa Yılmaz, Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında attığı 2 gol ve yaptığı bir asistle teknik heyetin yüzünü güldürdü.Yapılan yaban

"Trabzonspor formasının büyüklüğünün..."

Trabzonspor’un ligin ilk haftasında Kayseri Erciyesspor ile oynadığı maçta kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Sefa Yılmaz, Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında attığı 2 gol ve yaptığı bir asistle teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Yapılan yabancı futbolcu transferlerinin ardından takımın kalitesinin daha da arttığını söyleyen Sefa, şöyle konuştu:

"Artık forma için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bende giydiğim formanın büyüklüğünün farkındayım. Trabzonspor kulübü beni alırken önemli bedeller ödedi ve bende bu beklentilere karşılık vermek istiyorum. Uyum sürecini atlattım ve önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu maç kazanmak adına üzerime düşen her şeyi yapmak istiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler