Trabzonspor forması ile bıçaklı kavga!

Trabzonspor formasını giyerek 2 kişiyi bıçaklayan B. Çukur Ayvacık’ta gündem oldu Ayvalık'ta kaldığı iki pansiyonun kadın işletmecilerini bıçakla yaralayan sabıkalı, iki kıza sarkıntılık etti. İstanbul'da bıçakla yaralama suçundan girdiği cezaevinden tahl

Trabzonspor forması ile bıçaklı kavga!
Trabzonspor formasını giyerek 2 kişiyi bıçaklayan B. Çukur Ayvacık’ta gündem oldu
 
Ayvalık'ta kaldığı iki pansiyonun kadın işletmecilerini bıçakla yaralayan sabıkalı, iki kıza sarkıntılık etti.
 
İstanbul'da bıçakla yaralama suçundan girdiği cezaevinden tahliye olan ve çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Burhan Çukur (28), geçen ay çalışmak için Balıkesir'in Ayvalık İlçesi’ne gitti.
 
Bir lokantada iş bulan Çukur, Martı Pansiyon'da kalmaya başladı. Bir süre sonra Biret Pansiyon'a yerleşen ve geçtiğimiz günlerde işten çıkarılan Çukur, önceki akşam alkol aldıktan sonra saat 22.00 sıralarında ilk kaldığı Martı Pansiyon'a gitti.
 
Pansiyonun işletmecisi Sevgi Kuşkonmaz'dan (50) para isteyen Çukur, olumsuz yanıt alınca kadını bıçakla göğsünden yaraladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Ardından son olarak kaldığı Biret Pansiyon'a giden Çukur, burada da odasının bulunduğu katta kalan ve bir iş için İzmir'den gelen iki genç kıza sarkıntılık etti.
 
Bununla da yetinmeyen saldırgan, kızlardan birinin annesine tecavüze kalkıştı.
 
LİNÇTEN ZOR KURTULDU
 
Çıkan arbedeye koşan pansiyonun 76 yaşındaki sahibi Özgül İkbal Biret'i bıçakla tehdit eden saldırgan, para istedi.
 
Olumsuz yanıt alınca Biret'i de darp edip bıçaklayan ve tanınmayacak hale getiren saldırgan, daha sonra kaçtı. Kanlar içinde kalan yaşlı kadın da hastaneye kaldırıldı. Saldırganın peşine düşen polis, olay sırasında üzerinde bulunan Trabzonspor formasını çıkarıp beyaz bir gömlek giyen Çukur'u, Çamlık Mevki’sinde kıskıvrak yakaladı.
 
Sağlık kontrolü için hastaneye götürüldüğü sırada bıçakladığı iki pansiyoncu kadının yakınları tarafından linç edilmek istenen saldırgan, polisler tarafından güçlükle kurtarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor