Trabzonspor fobisini aşabilecek mi?

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon dış sahada tek bir galibiyet elde eden Trabzonspor, 22 Şubat Pazar günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçı kazanarak deplasman karnesini değiştirmek istiyor. Bordo-mavililer, ligde 92 gündür konuk olduğu maçlarda galibiyet görem

Trabzonspor fobisini aşabilecek mi?

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon dış sahada tek bir galibiyet elde eden Trabzonspor, 22 Şubat Pazar günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçı kazanarak deplasman karnesini değiştirmek istiyor. Bordo-mavililer, ligde 92 gündür konuk olduğu maçlarda galibiyet göremedi.
Ziraat Türkiye Kupası veda etmesinin ardından UEFA Avrupa Ligi'nde tur şansını yitirerek şok yaşayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda karşılaşacağı rakibi Kasımpaşaspor'u yenerek moral bulmak istiyor. Gelecek sezon Avrupa'da olma adına üst basamaklara doğru tırmanmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak iyi bir çıkış yakaladı. Bu çıkışını Kasımpaşa karşısında da sürdürmek isteyen bordo-mavililerde tek endişe ise, müsabakanın deplasmanda oynanacak olması. Bordo-mavililer evinde oynadığı Sivasspor'u 3-1, Kayseri Erciyesspor'u 2-1 ve İstanbul Başakşehir'i 3-2 mağlup etmişti. Fenerbahçe ile deplasmanda golsüz berabere kalmıştı.

TRABZONSPOR DEPLASMAN FOBİSİNİ YENMEK İSTİYOR
Trabzonspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa'yı yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtmayı planlıyor. Bordo-mavililer rakibini yenerek, sadece 1 maç kazanabildiği dış saha şanssızlığını yenmenin hesaplarını yaparken 92 günlük galibiyet özlemini ise dindirmek istiyor. Karadeniz ekibi, yarın oynayacağı Kasımpaşa karşısında bu sezon 2. deplasman galibiyetini de kovalayacak. Geride kalan 9 deplasman maçında sadece bir galibiyet alabilen bordo mavililer, sahadan 2 kez mağlup, 6 kez de beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda 10 gol kaydeden Trabzonspor, kalesinde ise 13 gol gördü. Dış sahada bu sezon sadece Galatasaray'ı 3-0 mağlup eden bordo-mavililerin deplasman karnesi şöyle:

Kayseri Erciyesspor 0-0 Trabzonspor 
İstanbul Başakşehir 1-1 Trabzonspor
Kardemir Karabükspor 3-0 Trabzonspor
Akhisar Belediyespor 0-0 Trabzonspor
Galatasaray 0-3 Trabzonspor
Beşiktaş 3-0 Trabzonspor
Bursaspor 3-3 Trabzonspor
Balıkesirspor 2-2 Trabzonspor
Fenerbahçe 0-0 Trabzonspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor