Trabzonspor Fırtınaya Yakalandı

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda bir süre salonda çalışan Tolga, Giray ve Aykut daha sonra sahaya gelerek takımdan ayrı düz koşu ve fizyoterapist eşliğinde kuvvet çalışması yaptı. Büyük bölümü yoğun rüzgar ve yağmur altında geçe

Trabzonspor Fırtınaya Yakalandı

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda bir süre salonda çalışan Tolga, Giray ve Aykut daha sonra sahaya gelerek takımdan ayrı düz koşu ve fizyoterapist eşliğinde kuvvet çalışması yaptı. Büyük bölümü yoğun rüzgar ve yağmur altında geçen antrenmanda takımına çift kale maç yaptıran Teknik Direktör Şenol Güneş, sık sık oyunu durdurarak oyuncularını uyardı. Özellikle pres yapılması ve oyun kurulurken kanatların kullanılmasını isteyen Güneş, istediği hareketleri yapan futbolcularını kutlarken, hata yapanlara da uyarılarda bulundu. 

ts1.20120716224319.jpg

ts2.20120716224424.jpg

ts6.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor