Trabzonspor 'fırtına' gibi esecek

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak isteyen Trabzonspor kendi sahasında Manisaspor'u ağırlayacak.Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresi bugün oynanacak karşılaşmalarla başlarken, Trabzonspor, 18. hafta mücadelesinde Mani

Trabzonspor 'fırtına' gibi esecek

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak isteyen Trabzonspor kendi sahasında Manisaspor'u ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresi bugün oynanacak karşılaşmalarla başlarken, Trabzonspor, 18. hafta mücadelesinde Manisaspor'u ağırlayacak.

Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmada Hüseyin Göçek düdük çalarken, Göçek'in yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Mustafa Sönmez yapacak. Maçın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan...

Saat 18:00'da başlayacak karşılaşmayı Lig TV ve Haber61.Net Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz.

YENİ TRANSFERLER OYNAYAMIYOR
İlk yarının son haftasında Orduspor'u yenerek 6 haftalık galibiyet özlemine son veren Trabzonspor, Manisaspor'u da mağlup ederek ikinci yarıya 3 puanla başlamayı hedefliyor.

İlk yarıyı lider Galatasaray'ın 13 puan gerisinde 8. sırada tamamlayan ve zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan Karadeniz ekibi, Manisaspor maçında yara almadan yoluna devam etmenin hesabını yapıyor.

Trabzonspor'da uzun süredir sakatlıkları süren Vittek ve Tayfun kadroda yer almayacak. Devre arasında transfer edilen Olcan ve Jebrin ise transfer döneminin resmen başlamaması nedeniyle yarın forma giyemeyecekler.

MANİSASPOR KÖTÜ GİDİŞE 'DUR' DEMEK İSTİYOR
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 5 maçlık kazanamama serisi ile kapatan Manisaspor, ikinci devreye Trabzonspor deplasmanında alacağı güzel bir sonuçla girmeyi amaçlıyor.

Teknik direktör Kemal Özdeş'in kadroyu yeterli görmesi sonucu henüz transfer yapmayan 'Tarzan', bu zorlu mücadelede Galatasaray maçında kırmızı kart gören Yiğit İncedemir'den faydalanamayacak. Savunmanın tecrübeli ismi ve eski bir Trabzonsporlu olan Ömer Aysan Barış'ın oynayıp oynayamayacağı ise belirsizliğini koruyor.

MUHTEMEL 11'LER
TRABZONSPOR

Tolga
Celustka
Giray
Glowacki
Ferhat
Serkan
Colman
Zokora
Adrian
Halil
Burak

MANİSASPOR
İlker
Akaminko
Dixon
Hüseyin
Klukowski
Mehmet Güven
Nizamettin
Yiğit Gökoğlan
Simpson
Murat Erdoğan
Isaac

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 18:00
HAKEM: Hüseyin Göçek
YAYIN: Lig TV & Haber61.Net Canlı Anlatım Servisi

TRABZON'DA MANİSASPOR ÜSTÜN
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Manisaspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla ligde 12. kez karşı karşıya gelecek. İki takım bu maçlarda birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Trabzonspor ve Manisaspor söz konusu maçlarda 3'er galibiyet aldı. 5 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Karşı karşıya geldikleri 11 maçta, her iki takım birbirlerinin filelerine 13'er gol gönderdi.

Trabzonspor, Trabzon'da 5 kez karşılaştığı Manisaspor karşısında, sahasında sadece 1 galibiyet aldı. 2 maç Manisaspor'un galibiyetiyle sona ererken 2 maçta da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, sahasında 7 gol atarken kalesinde 8 gol gördü.

Sezonun ilk yarısında Manisa'da oynanan karşılaşma ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

BURAK YILMAZ SON 11 SEZONUN EN GOLCÜSÜ
Süper Lig'de bu sezon ilk yarıda 16 gol atan Burak Yılmaz gol krallığı yarışında uzak ara lider konumda bulunuyor. Burak Yılmaz ayrıca son 11 sezonda ilk yarıda en çok gol atan isim oldu.

2000-01 sezonunda ilk 17 haftada 18 gol atan Mario Jardel'in ardından geçen 10 sezonda golcüler 1.yarıyı en çok 15 golle geçmişti. Trabzonspor forması altında Fatih Tekke 2004-05 sezonunda ilk yarıyı 15 golle bitirmişti.

Ayrıca Süper Lig'in son 7 sezonunda ilk yarıyı en golcü oyuncu olarak geçen isimler sezon sonunda gol kralı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor