''Trabzonspor final maçımız!''

Kaybetmek yasakGalatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, pazar akşamı oynanacakları Trabzonspor karşılaşmasının final niteliğinde olduğunu ifade etti. Antalyaspor maçında galip gelerek büyük bir moral bulduklarını ifade eden Rumen teknik adam, "Fenerbah

''Trabzonspor final maçımız!''

Kaybetmek yasak

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, pazar akşamı oynanacakları Trabzonspor karşılaşmasının final niteliğinde olduğunu ifade etti. Antalyaspor maçında galip gelerek büyük bir moral bulduklarını ifade eden Rumen teknik adam, "Fenerbahçe maçından sonra Antalya'ya konsantre olmak zor oldu. 2-0'dan sonra oynadığımız futbol iyi değildi. Eksiklerimiz var ve bu eksikleri gidermek için hafta boyunca çalışacağız" şeklinde konuştu.

Her şeyi biliyordum

Rumen çalıştırıcı sözlerine şöyle devam etti: "Kullanamadığım oyuncuları bu hafta kullanacağımı düşünüyorum. Ben buraya takımın durumunu bilerek geldim. Galatasaray benim ailem ve ben kaybetmek istemiyorum. Ligde bulunduğumuz yer bize yakışmıyor. Bu nedenle her hafta sonu bizim için bir final. Trabzonspor maçı da o finallerden birisi ama üzerimizde bir takım olduğu için finalin değeri daha da artıyor. Trabzon'a kazanmak için gideceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor