Trabzonspor eskisi gibi değil

 Ligde tarihinin en kötü günlerini yaşayan Karadeniz temsilcisi, Eskişehir'i deplasmanda Adrian'ın müthiş frikiğiyle yıktı.  Trabzonspor, Süper Lig'de 30'uncu haftanın kapanış maçında Eskişehirspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Ligde tarihinin en kötü gü

Trabzonspor eskisi gibi değil

 

Ligde tarihinin en kötü günlerini yaşayan Karadeniz temsilcisi, Eskişehir'i deplasmanda Adrian'ın müthiş frikiğiyle yıktı. 
 
Trabzonspor, Süper Lig'de 30'uncu haftanın kapanış maçında Eskişehirspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Ligde tarihinin en kötü günlerini yaşayan Karadeniz temsilcisi, maçın henüz 5'inci dakikasında Adrian Mierzejewski'nin frikikten attığı müthiş golle galibiyete uzandı. Fırtına, Orduspor'un ardından Eskişehir'i de yenerek puanını 40'a yükseltti ve ligde rahat bir noktaya çıktı. 
 
Ligi garantiye aldı
Ligi garantiye aldı 
 
Maçın ilk yarısında etkili bir futbol ortaya koyan, ikinci yarıda da savunma yaparken kontrataklardan sık sık tehlikeli ataklar yakalayan bordo- mavililer, eski görüntüsünden hayli uzaktı. Bu sezon artık rotasını Ziraat Türkiye Kupası'na çeviren ve yarı finalde 2-1'in Sivasspor'la oynayacağı maçı düşünmeye başlayan Karadeniz Fırtınası, görüntüsüyle umut verdi. Bu arada, Trabzonspor tam 5 aylık aradan sonra üst üste iki galibiyet aldı. En son 10 ve 19 Kasım'da, yani 11. ve 12. haftalarda peş peşe Akhisar ve Ordu'yu yenen bordo-mavililer, bu sezon ikinci kez 2'de 2 yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor