Trabzonspor Eskişehir'e uçtu

Trabzonspor, yarın deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maç için 14.00'da THY'ye ait özel uçakla Eskişehir'e hareket etti.21 futbolcunun bulunduğu kafilede sakatlıkları bulunan Piotr Brozek, Vittek ve Barış Özbek'le birlikte, Lille ve Karabükspor maçlar

Trabzonspor Eskişehir'e uçtu

Trabzonspor, yarın deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maç için 14.00'da THY'ye ait özel uçakla Eskişehir'e hareket etti.

21 futbolcunun bulunduğu kafilede sakatlıkları bulunan Piotr Brozek, Vittek ve Barış Özbek'le birlikte, Lille ve Karabükspor maçlarında sakatlanan Paulo Henrique, Cech ve Sapara yer almadı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Eskişehirspor maçında Henrique'nin yerine Burak'a, Cech'in yerine ise Ferhat'a forma vereceği öğrenildi. Futbolculardan Zokora'nın eşi Nadia da takımla birlikte Eskişehir'e gitti.

Bu arada Paulo Henrique'nin sol dizindeki menüsküs nedeniyle ameliyat olacağı ve yaklaşık olarak 4 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalabileceği iddia edildi. Brezilya kaynaklı internet siteleri de Paulo Henrique kaynaklı haberlerle bu bilgiyi doğruladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor