Trabzonspor eski başkanlarına şaşırtan davet!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, derbi maç ve Lviv'de oynanacak olan Metalist Kharkiv, müsabakası öncesi camiayı kenetlemek için adım atmak istedi.Bu teklifi yönetime bildirdi. Teklif aynen şuydu: Arkadaşlar sorunlarımız olabilir, kulübüm

Trabzonspor eski başkanlarına şaşırtan davet!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, derbi maç ve Lviv'de oynanacak olan Metalist Kharkiv, müsabakası öncesi camiayı kenetlemek için adım atmak istedi.

Bu teklifi yönetime bildirdi. Teklif aynen şuydu: Arkadaşlar sorunlarımız olabilir, kulübümüz için bazı tartışmalar yaşamış olabiliriz lakin Trabzonspor’a eski başkanlarımızın da katkısı var. Şu anda da kenetlenmeye ihtiyacımız var. Bu nedenle bir arkadaşımıza görev verelim eski başkanlarımızı arasın ve bu müsabakalara davet etsin.

Bu teklif yönetimce de kabul edildi. Hatta Trabzonspor’un son kongresinde aday olan başkan adayları da arandı. Yönetici Köksal Güney bunu doğruladı.

FARUK ÖZAK’A MESAJ ATTIM

Haber61’e özel açıklamalarda bulunan Güney, “Evet bu doğru.. Şamil Ekinci ve Mehmet Ali Yılmaz da dahil, hepsini aradık. Sadece sayın Özkan Sümer ile sayın Sadri Şener’e ulaşamadık. UEFA maçı için yine tekrar arayacağım ve ulaşmaya çalışacağım” dedi.

Eski başkanlardan Trabzon Milletvekili Faruk Özak’ı aradınız mı? sorusuna ise Güney, “Evet aradım. Telefonu kapalıydı yoğun sanırım mesaj attım. Yine arayacağım” diyerek cevap verdi.

Öte yandan Trabzonspor eski başkanlarına, yönetim tarafından passolig kartı çıkarılması için talimat verildiği de gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor