Trabzonspor en rahat takım!

Son 3 maçını da kazanarak ligdeki iddiasını gözler önüne seren Trabzonspor, bu hafta kendisinin tam tersine sıkıntılı günler geçiren Konyaspor’a konuk olacak. Her şeye rağmen rakibini kesinlikle hafife almayan Fırtına’nın en önemli avantajı ise haftanın m

Trabzonspor en rahat takım!

Son 3 maçını da kazanarak ligdeki iddiasını gözler önüne seren Trabzonspor, bu hafta kendisinin tam tersine sıkıntılı günler geçiren Konyaspor’a konuk olacak. Her şeye rağmen rakibini kesinlikle hafife almayan Fırtına’nın en önemli avantajı ise haftanın maç programı... Zira Karadeniz ekibi, Konyaspor deplasmanında pazartesi ter dökerken, zirve yolundaki tüm rakipleri daha önce puan mücadelesi verecek. Yani Trabzonspor, tablo netleştikten sonra sahaya çıkıp avantajı kullanmanın yollarını arayacak. Şenol Güneş’in ekibinin en ciddi rakipleri durumundaki Bursaspor ve Fenerbahçe bugün Bursa’da sahne alıp haftayı açacak.

Zorluk derecesi yüksek

Yarın Galatasaray Antalya’yı ağırlarken, pazar günü de Kayseri Kasımpaşa’ya misafir gelecek. Beşiktaş kredisi tükenen Sivas ile İnönü’de kozlarını paylaşırken Trabzon pazartesi gününe kadar ekran başında rakiplerini izleyip zirveye kurulmak için en iyi sonuçların şekillenmesini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler