"Trabzonspor en önemli değerimiz"

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş adamları Derneği (TSGİAD) Başkanı Emre Aksoy, yönetim gibi taraftarın da bütünleşmesi ve birlik içinde olması gerektiğini belirtti.Aksoy, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un birlik ve beraberlik içinde kenetlenmesi gerektiğ

"Trabzonspor en önemli değerimiz"

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş adamları Derneği (TSGİAD) Başkanı Emre Aksoy, yönetim gibi taraftarın da bütünleşmesi ve birlik içinde olması gerektiğini belirtti.

Aksoy, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un birlik ve beraberlik içinde kenetlenmesi gerektiğini ifade etti.
 
Trabzonspor'un Trabzon şehrinin en önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayan Aksoy, şöyle devam etti:
 
"Sezon başından bu yana takımdaki kötü gidişatın yanında yönetim içerisindeki çatışmaların da ortaya çıkması hepimizi derinden yaralamaktadır. Trabzonspor, Trabzon şehrinin meydana getirdiği en önemli ve en değerli markalardan bir tanesidir. Kişisel çıkarları ve görüşleri bir kenara koyarak Trabzonspor için ortak mücadele vermek, birlik ve beraberlik adına adımlar atmak hepimizin ve hepinizin ortak sorumluluğudur."
 
TSGİAD olarak her zaman Trabzonspor camiasının yanında olduklarını belirten Aksoy, şunları kaydetti:
 
"Bu camiayı siyasetin içine sürüklemek isteyenler ve bundan nemalanmaya çalışanlar bu düşüncelerinden vazgeçerek, Trabzonspor Kulübü'nün ve Trabzon şehrinin gelişimi ve büyümesi için mücadele vermelidir.
 
Yaşanan şike süreci camianın daha çok kenetlenmesine neden olacağı yerde daha çok fikir ayrılıkları oluşmuştur ve kendi içimizdeki sorunları çözmek adına çaba sarf etmeye başladığımız bir dönem yaşamaktayız.
 
Gelinen süreçte camianın büyüklüğü yaşanan fikir ayrılıklarından ve yönetimdeki anlaşmazlıklardan dolayı zedelenmiştir. Tüm Trabzonspor camiası bu süreçte adaletin gerçekleşmesi ve hak edilen kupanın verilmesi için birlik beraberlik içinde olup, bordo-mavi renkler için mücadele etmelidir."
 
Aksoy, taraftarın bu süreçte takımına daha çok destek vermesi, yönetim gibi taraftarın da bütünleşmesi ve birlik içinde olması gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor