Trabzonspor efsanesinden Yusuf mesajı

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun “Galatasaray Yusuf’u istedi. Verseydim, 10 milyon euroya Bruma’yı almazlardı” sözleri üzerine Trabzonspor'un eski futbolcularından Lemi çelik köşe yazısında Yusuf'un takımdaki abilerine ''Türkiye'de Trabzonspor'dan ba

Trabzonspor efsanesinden Yusuf mesajı

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun “Galatasaray Yusuf’u istedi. Verseydim, 10 milyon euroya Bruma’yı almazlardı” sözleri üzerine Trabzonspor'un eski futbolcularından Lemi çelik köşe yazısında Yusuf'un takımdaki abilerine ''Türkiye'de Trabzonspor'dan başka takımda oynamam sözü var'' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un efsane ismi Lemi Çelik yazısında şunları söyledi;

Yu­suf Er­do­ğan, he­nüz 20 ya­şın­da. 1992 yı­lın­da Is­par­ta’da dün­ya gel­di. Son haf­ta­lar­da ser­gi­le­di­ği per­for­man­sla dik­kat­le­ri üze­ri­ne çek­me­ye baş­la­dı. Futbol otoriteleri şimdiden Yusuf’u geleceğin yıldız adayları arasında göstermeye başladı bile.

Kardemir Ka­ra­bükspor ma­çın­da ta­kı­mın en iyi­le­rin­den­di. Ni­te­kim baş­kan İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu, Fa­tih Te­rim’in ken­di­si­ni is­te­di­ği­ni fa­kat ver­me­dik­le­ri­ni açık­la­mış­tı. Yu­suf Erdoğan  alı­na­ma­yın­ca, Ga­la­ta­sa­ray’ın 10 mil­yon eu­ro bon­ser­vis be­de­li ve­re­rek Bru­ma’yı trans­fer et­ti­ği­ni söy­le­miş­ti. Ya­ni Yu­suf’a bu ka­dar çok gü­ve­ni­yor­lar­dı... Yu­suf’u fut­bo­la ben ka­zan­dır­dım. 2009 yı­lın­da Arak­lıs­por’day­dı.

BURADA KAPTAN OLMAK İSTİYORUM

2011’de 1461 Trab­zon’a trans­fer ol­du. Bu se­zon ba­şın­da da 1461’den Trab­zons­por’a ki­ra­lık ola­rak gel­di. Çün­kü Yu­suf, Mus­ta­fa Ak­çay’ın 1461’den en sev­di­ği ve ge­le­ce­ği­ni par­lak gör­dü­ğü oyun­cu­lar­dan. Ha­cı­os­ma­noğ­lu’nun açık­la­ma­la­rın­dan son­ra “Yu­suf da Bu­rak, Sel­çuk, En­gin, Cey­hun” gi­bi Ga­la­ta­sa­ray’a gi­der mi kor­ku­su oluş­tu. Fa­kat içi­niz ra­hat ol­sun.

Yu­suf’un ta­kım­da­ki ağa­bey­le­riy­le yap­tı­ğı ko­nuş­ma­la­rı si­ze ak­ta­ra­ca­ğım. Ön­ce­lik­le ilk 11’de ka­lı­cı ola­rak yer et­mek is­ti­yor. Bir­kaç yıl için­de Trab­zons­por kap­tan­lı­ğı­na yük­sel­me­yi he­def­li­yor. Trab­zons­por’un vaz­ge­çil­mez isim­le­rin­den ol­duk­tan son­ra bu kez ay­nı ba­şa­rı­yı mil­li ta­kım­da or­ta­ya koy­ma­yı amaç­lı­yor. “Pe­ki ya İs­tan­bul’dan tek­lif ge­lir­se” so­ru­la­rı­na ise ce­va­bı net:

“Tür­ki­ye’de Trab­zons­por’dan baş­ka ta­kım­da oy­na­mam.” Ya­ni bu kez Bu­rak, Sel­çuk gi­bi oyun­cu­lar­da ya­şa­nan son ol­ma­ya­cak. Yu­suf’un en bü­yük ha­ya­li de Trab­zons­por’da şam­pi­yon­luk­lar ya­şa­dık­tan son­ra Av­ru­pa’nın önem­li bir ku­lü­bün­de for­ma giy­mek. Al­lah yar­dım­cı­sı ol­sun...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler