Trabzonspor Efsanelerinin Öyküsü

Bugüne kadar Trabzonspor ile ilgili birbirinden önemli yayınlar yapıldı, yazılar yazıldı, kitaplar basıldı. İstatistikler, rakamsal veriler,  şampiyonluklar ve yazarların kendi bakış açıları ile Trabzonspor efsanesinin yorumu yapıldı.Fakat bu kez bambaşka

Trabzonspor Efsanelerinin Öyküsü

Bugüne kadar Trabzonspor ile ilgili birbirinden önemli yayınlar yapıldı, yazılar yazıldı, kitaplar basıldı. İstatistikler, rakamsal veriler,  şampiyonluklar ve yazarların kendi bakış açıları ile Trabzonspor efsanesinin yorumu yapıldı.

Fakat bu kez bambaşka bir kitap çok yakında kitap evlerinde satışa sunulacak. Bu kez Trabzonspor’u efsaneleştiren oyuncular, yöneticiler, teknik adamlar, şampiyon başkanlar konuşacak.

7’den 70’e tüm Bordo-Mavili taraftarlar, Türk futbolunda ihtilal nasıl yapıldı, bugüne nasıl gelindi ve Trabzonspor’un bugünü bulacaklar bu kitapta. Trabzonlu teknik adam ve spor yazarlarından Arif Sırtkaya’nın kaleme aldığı ‘Trabzonspor Efsanelerinin Öyküsü’ isimli kitap Mart ayının son haftası okurlarıyla buluşuyor.

Bu kitapta şampiyonluk görmüş 4 başkan, 2 teknik adam, 2 kurucu, 50 futbolcunun röportajı ve hayat hikayeleri yer alıyor.Televizyoncu,yorumcu  Arif Sırtkaya’nın 8 yıllık çalışmasının sonucu yayına girecek olan kitap 420 sayfa. Trabzonspor tarihinin yer aldığı bu ölümsüz eser Mart ayının son haftasında yapılacak imza gününün ardından TS Club’larda ve kitapçılarda yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor