Trabzonspor, Düzyurtspor'a takıldı!

Trabzonspor, hafta sonu Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün akşam 3'üncü Lig takımlarından Düzyurtspor ile yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına kapalı oynanan karşılaşma 3-3’lük eşitlikle sona erdi. Karşılaş

Trabzonspor, Düzyurtspor'a takıldı!

Trabzonspor, hafta sonu Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün akşam 3'üncü Lig takımlarından Düzyurtspor ile yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına kapalı oynanan karşılaşma 3-3’lük eşitlikle sona erdi. Karşılaşmada Trabzonspor’un gollerini Alanzinho, Mustafa ve Emre Güral kaydetti. Milli takım kampından dönen Olcan, Sol Bamba ve Zokora da maçta görev yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

TAHİR KIRAN TRABZONSPOR'U ZİYARET ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticisi Tahir Kıran dün Trabzonspor’u ziyaret ederek, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirtirken, Tahir Kıran da bordo - mavili takıma başarı dileklerinde bulundu.

3abfa44d6b86af211a50883346df72bc.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor