Trabzonspor DUR diyecek!

Spor Toto Süper Lig'de artık puan kaybına tahammülü kalmayan Trabzonspor, deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı maçı kazanarak kötü gidişe ‘dur’ deyip moral bulmak istiyor.Geçtiğimiz sezon iki takım arasında süren şampiyonluk yarışı nefesleri

Trabzonspor DUR diyecek!

Spor Toto Süper Lig'de artık puan kaybına tahammülü kalmayan Trabzonspor, deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı maçı kazanarak kötü gidişe ‘dur’ deyip moral bulmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon iki takım arasında süren şampiyonluk yarışı nefesleri keserken, şike iddiaları ise 18 Kasım Pazar (Yarın) günü oynanacak olan karşılaşmaya ayrı bir hava katıyor. İki takım arasında oynanacak olan müsabakanın hem sonucu hem de saha dışında nelerin olacağı merakla beklenmeye başlarken, Trabzonspor'da bütün hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Ligin 10. haftasındaki 2-1'lik Kayserispor galibiyetinin ardından Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, sahasında Beşiktaş'a 1-0 kaybeden ve Sivasspor deplasmanından da 2-2'lik beraberlikle dönen Trabzonspor evinde oynadığı son maçlarda Galatasaray'a 3-0 ve Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olarak hayal kırıklığı yaşadı. Son 5 maçta galibiyet elde edemeyen bordo-mavililer, ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında galip gelerek kötü gidişe ‘dur’ diyerek moral bulmak istiyor.

ZOKORA YOK, BURAK SAHADA OLACAK
Sarı kart cezalı olması nedeniyle Gençlerbirliği maçında takımdaki yerini alamayan Burak Yılmaz Fenerbahçe maçında sahadaki yerini alacak. PDFK tarafından 3 maç cezaya çaptırılan Didider Zokora'nın cezasında indirime gidilse de oyuncu Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Colman, Volkan Şen, Adrian, Halil ve Burak Yılmaz şeklinde çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor